Deal.nl

Vitamine B1

Vitamine B1

Je lichaam is tot veel in staat, maar zelf vitamine B1 aanmaken, dat gaat niet lukken. Gelukkig kun je deze belangrijke vitamine eenvoudig in voldoende mate binnen krijgen door gezond en gevarieerd te eten. Maar dat is geen garantie dat je deze vitamine daadwerkelijk voldoende binnenkrijgt. Bijvoorbeeld omdat je nu net die producten waar deze vitamine in zit, niet of nauwelijks eet. Om ervoor te zorgen dat je deze vitamine toch binnenkrijgt, kun je vitamine B1-tabletten of druppels gebruiken. Deal.nl laat je zien waar deze het goedkoopst zijn. Bekijk ons prijsoverzicht en ontdek waar de beste vitamine B1 aanbieding op je wacht.

Categorie
magnesium
Magnesium
vitamine-d
Vitamine D
vitamine-b12
Vitamine B12
vitamine-c
Vitamine C
vitamine-d3
Vitamine D3
vitamine-k
Vitamine K
vitamine-a
Vitamine A
vitamine-b
Vitamine B
multivitamine
Multivitamine
vitamine-b1
Vitamine B1
vitamine-b6
Vitamine B6
vitamine-e
Vitamine E
vitamine-k2
Vitamine K2
Merk
etos
bonusan
holland-barrett
mattisson
vitakruid
Variant
Activeer alert

Etos Vitamine B1 Tabletten 120 stuks

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€3,95 (Gratis vanaf 30)

Etos Vitamine B1 Tabletten 120 stuks
10% korting
5,55 5,00
Bekijk aanbieding bij Etos

per stuk0,04

Etos Vitamine B1 - 480 tabletten

Vandaag besteld, morgen in huis

Gratis verzonden

Etos Vitamine B1 - 480 tabletten
22,20
Bekijk aanbieding bij Bol.com

per stuk0,05

Holland & Barrett Vitamine B1 Thiamine 100mg - 120 tabletten

Voor 18:00 besteld, morgen in huis

€4,75 (Gratis vanaf 20)

Holland & Barrett Vitamine B1 Thiamine 100mg - 120 tabletten
1+1 gratis
14,99 7,50
Bekijk aanbieding bij Holland & Barrett

per stuk0,06

Mattisson 5-HTP 200 mg Met Vitamine B1 & B6 - 60 capsules

Vandaag besteld, morgen in huis

€3,90 (Gratis vanaf 35)

Mattisson 5-HTP 200 mg Met Vitamine B1 & B6 - 60 capsules
13% korting
24,95 21,75
Bekijk aanbieding bij Plein

per stuk0,36

Mattisson 5-HTP 200 mg Met Vitamine B1 & B6 - 60 capsules

Voor 21:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzonden

Mattisson 5-HTP 200 mg Met Vitamine B1 & B6 - 60 capsules
24,95
Bekijk aanbieding bij Drogist.nl

per stuk0,42

Bonusan Vitamine B1 Thiamine 300mg Capsules 60CP

Voor 21:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzonden

Bonusan Vitamine B1 Thiamine 300mg Capsules 60CP
6% korting
27,99 26,23
Bekijk aanbieding bij Drogist.nl

per stuk0,44

Bonusan Vitamine B1 Thiamine 300mg Capsules 60CP

Verzending 1 - 2 dagen

Gratis verzonden

Bonusan Vitamine B1 Thiamine 300mg Capsules 60CP
6% korting
27,99 26,31
Bekijk aanbieding bij DeOnlineDrogist

per stuk0,44

Altijd de beste vitamine B1 aanbieding

Soms kan je lichaam best een beetje hulp gebruiken. Zeker wanneer het om het binnenkrijgen van de juiste hoeveelheid van een bepaalde vitamine gaat. We zijn wat dit betreft voor een aantal vitamines afhankelijk van onze voeding, omdat ons lichaam niet in staat is om elke vitamine zelf aan te maken. Een goed voorbeeld van een vitamine die we niet zelf aan kunnen maken, is vitamine B1. Zonder deze vitamine kunnen we niet, omdat B1 vitamine bijdraagt aan de ondersteuning van verschillende belangrijke lichaamsprocessen en lichaamsfuncties. Krijg je B1 vitamine niet of onvoldoende binnen? Dan kan het gebruik van vitamine B1 tabletten of druppels mogelijk een oplossing zijn om dit tekort aan te vullen.

Weer een extra kostenpost? Ja, maar dankzij Deal.nl betaal je niet te veel voor B1-tabletten en druppels. Wij vergelijken namelijk de prijzen van alle soorten en merken vitamine B1. Om alle verschillende inhoud van verpakkingen eerlijk met elkaar te vergelijken, rekenen we alle prijzen terug tot de prijs per enkele tablet of, in het geval van druppels, tot de prijs per milliliter. Zo zie je direct in ons prijsoverzicht waar B1 vitamine het goedkoopst is en waar de beste vitamine B1 aanbieding van dit moment op je wacht.

Vitamine B1 aanbiedingen

Waar draagt vitamine B1 aan bij?

We laten je graag zien waar B1 vitamine aan bijdraagt en welke belangrijke lichaamsprocessen -en functies deze vitamine ondersteunt. Zo activeert vitamine B1 je natuurlijke energie in het lichaam en draagt het bij aan een energiehuishouding. B1 vitamine heeft een gunstige werking op het hart en draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties, betrokken bij het leervermogen. Deze vitamine is goed voor de gemoedstoestand, goed voor het geheugen en voor een normaal concentratievermogen. Verder is het goed om e weten dat vitamine B1 een belangrijke rol speelt in het functioneren van zenuwen.

Meer over B1 vitamine

Net zoals vitamine C is ook vitamine B1 een zogenaamde wateroplosbare vitamine. Deze vitamine maakt je lichaam niet zelf aan, zoals je inmiddels weet. Je lichaam is ook niet in staat om een redelijke buffer of voorraad van deze vitamine aan te maken. Een overschot van deze vitamine voert je lichaam namelijk af via je urine. Dat betekent dat je er dus echt zelf voor moet zorgen dat je deze vitamine middels je voeding binnenkrijgt. Een andere benaming voor B1 vitamine is thiamine. B1 behoort tot de groep vitamine B, waartoe ook de belangrijke vitaminen B12 en B6 behoren.

FAQ

Wat zijn mogelijke oorzaken van een vitamine B1 tekort?

Er zijn verschillende oorzaken die mogelijk een tekort aan deze vitamine veroorzaken. Eén ervan is een eenzijdig voedingspatroon. Het kan namelijk zo zijn dat je nu net die producten waar B1 vitamine in voorkomt niet of veel te weinig eet. Mensen met een darmziekte -of aandoening nemen mogelijk onvoldoende B1 op, wat de oorzaak zou kunnen zijn van een tekort. Verder zijn het mensen die verslaafd zijn aan drugs en/of alcohol die zich zorgen moeten maken over een tekort aan B1. Hun verslaving zorgt er namelijk voor dat deze vitamine niet of nauwelijks door hun lichaam wordt opgenomen.

Wat zijn mogelijke symptomen van een tekort aan deze vitamine?

Een tekort aan vitamine B kan zich onder andere uiten in de vorm van concentratieproblemen of een depressie. Ook geheugenverlies kan een symptoom zijn van een gebrek aan deze vitamine. Hartklachten, gevoelloze benen en verlamming van spieren zijn mogelijk te relateren aan een tekort aan B1. Wanneer je dit soort klachten hebt, raadpleeg dan altijd je huisarts of medisch specialist.

Waar zit B1 vitamine in?

Wanneer je gezond en gevarieerd eet, dan moet het geen probleem zijn om deze vitamine in voldoende mate binnen te krijgen. Je komt B1 dan ook in veel verschillende dagelijkse producten tegen. Groente bijvoorbeeld, waaronder rucola, maar ook in de aardappels die je vaak bij groente eet. Ook in volkorenbrood, vlees en melk tref je deze vitamine van nature aan, net zoals dit geldt voor noten en granen. Zo zijn pinda’s en pecannoten een bron van B1 vitaminen, net zoals zonnebloempitten dit zijn.

Kun je te veel van deze vitamine binnenkrijgen?

Nee, het is vrijwel onmogelijk om een overschot aan B1 binnen te krijgen. Deze vitamine is een wateroplosbare vitamine en dat houdt onder andere in dat je lichaam niet in staat is om hier een voorraad van aan te leggen. Wat je te veel binnenkrijgt wordt dan ook gewoon afgevoerd, door je urine in dit geval.

Waarom eerst langs Deal.nl voor je vitamine B1 gaat bestellen?

Als je van plan bent om vitamine B1-tabletten of druppels te bestellen, vergeet dan niet om eerst even Deal.nl te bezoeken. Wij weten namelijk precies waar B1 vitamine het goedkoopst is. Wij vergelijken de prijzen van alle soorten en merken, waardoor je niet meer hoeft te betalen voor B1-supplementen dan nodig is. Check ons prijsoverzicht maar eens en zie meteen waar de beste vitamine B1 aanbieding van dit moment op je wacht.

Lees hier onze disclaimer

Op deze pagina hebben we er alles aan gedaan om je zo goed mogelijk te informeren over vitamine B1. We zijn en blijven natuurlijk een prijsvergelijkingsplatform en zijn geen medisch specialist of deskundige op het gebied van vitaminen. Alle gezondheidsclaims die je op deze pagina leest, zijn afkomstig uit de Claimsdatabase van de Keuringsraad. Houd je altijd aan de dosering vitamine B1 zoals deze voorgeschreven wordt door de fabrikant en lees altijd de bijsluiter zodat je je vitamine B1-pillen/druppels op de juiste wijze tot je neemt. Heb je vragen over of klachten na het gebruik van vitamine B1? Neem dan altijd contact op met je huisarts, medisch specialist of apotheker.