Deal.nl

Games

Games

Kun je het je voorstellen, een leven zonder videogames? Vast niet, want tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld dat je thuis videogames speelt. De keuze aan games is ronduit enorm en er komen jaarlijks heel veel nieuwe spellen uit. Wij laten je zien hoe eenvoudig het is om niet te veel te betalen voor je favoriete videogame. Of je nu op zoek bent naar PS5 games, PS4 games, Nintendo Switch games of Xbox Series X games, wij weten precies waar de beste aanbieding op je wacht.

10.479 producten
Nintendo Pokémon Violet (Switch)

Nintendo

Pokémon Violet (Switch)
46.959 winkels
Nintendo Pikmin 4 (Switch)

Nintendo

Pikmin 4 (Switch)
42.999 winkels
Goat Simulator 3 - Pre Udder Edition PC Gaming

Koch Media

Goat Simulator 3 - Pre Udder Edition PC Gaming
10.508 winkels
Electronic Arts Immortals of Aveum (PlayStation 5)

Sony

Electronic Arts Immortals of Aveum (PlayStation 5)
16.029 winkels
Immortals of Aveum Xbox Series X

Microsoft

Immortals of Aveum Xbox Series X
23.999 winkels
Nintendo Ring Fit Adventure Switch (Nintendo Switch)

Nintendo

Ring Fit Adventure Switch ( Switch)
64.009 winkels
Take Two GTA V - Premium Edition (PlayStation 4)

Take Two

GTA V - Premium Edition (PlayStation 4)
17.959 winkels
Nintendo Luigi’s Mansion 3 Switch (Switch)

Nintendo

Luigi’s Mansion 3 Switch (Switch)
45.958 winkels
Nintendo Animal Crossing: New Horizons (Switch)
20% korting

Nintendo

Animal Crossing: New Horizons (Switch)
47.958 winkels
Nintendo Minecraft (Switch)

Nintendo

Minecraft (Switch)
25.958 winkels
Nintendo Pokémon Scarlet (Switch)

Nintendo

Pokémon Scarlet (Switch)
47.958 winkels
Nintendo Princess Peach: Showtime! (Switch)

Nintendo

Princess Peach: Showtime! (Switch)
46.998 winkels
Nintendo Kirby en de Vergeten Wereld (Switch)
10% korting

Nintendo

Kirby en de Vergeten Wereld (Switch)
47.958 winkels
Bandai Paw patrol - On a roll (Nintendo Switch)

Bandai

Paw patrol - On a roll (Nintendo Switch)
18.958 winkels
EA Sports WRC PlayStation 5

Electronic Arts

EA Sports WRC PlayStation 5
28.008 winkels
Electronic Arts EA SPORTS F1 24 (PlayStation 5)

Electronic Arts

EA SPORTS F1 24 (PlayStation 5)
56.998 winkels
Electronic Arts EA SPORTS F1 24 (PlayStation 4)
14% korting

Electronic Arts

EA SPORTS F1 24 (PlayStation 4)
59.998 winkels
AEW All Elite Wrestling Fight Forever Nintendo Switch
33% korting

THQ Nordic

AEW All Elite Wrestling Fight Forever Nintendo Switch
19.998 winkels
Nintendo Luigi's Mansion 2 HD (Switch)
8% korting

Nintendo

Luigi's Mansion 2 HD (Switch)
46.958 winkels
Electronic Arts EA Sports FC™ 24 Standard Edition (PlayStation 5)
40% korting

Electronic Arts

EA Sports FC™ 24 Standard Edition (PlayStation 5)
29.997 winkels
Nintendo Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (Switch)

Nintendo

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (Switch)
47.957 winkels
Nintendo Super Mario Party (Switch)
20% korting

Nintendo

Super Mario Party (Switch)
46.957 winkels
Nintendo Switch Sports (Nintendo Switch)

Nintendo

Switch Sports ( Switch)
41.957 winkels
Nintendo Super Mario Odyssey (Switch)

Nintendo

Super Mario Odyssey (Switch)
47.957 winkels
Nintendo Mario Kart 8 deluxe (Switch)

Nintendo

Mario Kart 8 deluxe (Switch)
47.957 winkels
Nintendo The legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)

Nintendo

The legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)
51.957 winkels
Nintendo Captain Toad T.T. (Switch)

Nintendo

Captain Toad T.T. (Switch)
32.957 winkels
Nintendo Kirby Return to Dream Land Deluxe (Switch)
20% korting

Nintendo

Kirby Return to Dream Land Deluxe (Switch)
45.997 winkels
Nintendo Splatoon 3 (Switch)

Nintendo

Splatoon 3 (Switch)
47.957 winkels
Nintendo The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom (Switch)

Nintendo

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom (Switch)
49.957 winkels
Pagina 1 van 350

Ben je fan van role-playing games of ben je toch meer iemand die van het actiegenre houdt? Of misschien is een sportgame wel helemaal jouw ding. Wat voor videogames je ook speelt, wij laten je zien waar jouw favoriete spel het goedkoopst is.

Videogames in een notendop

Videogames zijn een vorm van digitaal entertainment. Spelers hebben via een controller of bewegingsdetectie interactie met een virtuele wereld. Deze spellen worden gespeeld op verschillende platforms, waaronder gameconsoles als de PlayStation 4 en PS5, Nintendo Switch, en Xbox. Elke console biedt unieke eigenschappen en exclusieve titels die inspelen op bepaalde voorkeuren van spelers.

Videogames zijn in verschillende genres verkrijgbaar, van actie- en avonturenspellen tot puzzels en simulaties. Deze games kunnen zowel solitair als multiplayer zijn en veel videogames combineren vaak complexe verhaallijnen, rijke graphics en geavanceerde gameplay. Naast entertainment kunnen videogames ook educatieve waarde hebben, sociale interactie bevorderen en cognitieve vaardigheden (logisch denken, geheugen) verbeteren.

De gaming industrie heeft zich snel ontwikkeld, waarbij de focus ligt op realistische graphics, immersieve ervaringen en interactieve online gemeenschappen. Mede hierdoor zijn videogames een belangrijk onderdeel geworden van onze moderne cultuur.

Voortdurende ontwikkeling en innovatie

De geschiedenis van videogames begon in de vroege jaren '50, maar het algemeen erkende eerste videogame is Tennis for Two, bedacht in 1958 door de Amerikaanse natuurkundige William Higinbotham. Dit spel werd gespeeld op een oscilloscoop en simuleerde een vereenvoudigde versie van tennis.

De doorbraak van videogames begon echter in de jaren '70 met de introductie van de arcade game Pong in 1972, ontwikkeld door Atari. Pong is een simpele tafeltennisgame, die ongekend populair werd. Deze game legde de basis voor de toekomstige videogame industrie.

In de daaropvolgende decennia zagen we de opkomst van thuisconsoles, zoals de Atari 2600 en een grote verscheidenheid van gamegenres. De jaren '80 en '90 brachten een revolutie met systemen zoals de Nintendo Entertainment System (NES) en games als Super Mario Bros. De industrie bleef zich ontwikkelen met geavanceerdere technologieën, betere graphics en complexere gameplay, wat leidde tot de hedendaagse diversiteit in gaming op platforms als de PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. De geschiedenis en toekomst van videogames is dan ook een verhaal van constante innovatie en ontwikkeling.

Nintendo Switch games

Kenmerkend voor Nintendo Switch games is hun veelzijdigheid en veelal ‘gezinsvriendelijke’ inhoud. De Switch kan zowel als draagbare console als aangesloten op een tv worden gebruikt. Games als The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Animal Crossing: New Horizons staan bekend om hun open-wereldverkenning en creativiteit. De Switch is ook populair voor zijn lokale multiplayer titels waar Mario Kart 8 Deluxe een meer dan uitstekend voorbeeld van is.

PS4 games

PlayStation 4 games staan bekend om hun sterke verhaal gedreven gameplay en grafische finesse. Met exclusieve titels als The Last of Us Remastered en God of War, biedt de PS4 spelers meeslepende verhalen, gecombineerd met geavanceerde grafische weergave. PS4 games zijn verkrijgbaar in een breed scala aan genres, van actie-avontuur en RPG's tot sport- en simulatiegames. Met zijn focus op volwassen en verhalende content, spreekt de PS4 een breed publiek van gamers aan.

PS5 games

De PlayStation 5 zet de traditie van zijn voorganger voort met verbeterde prestaties en grafische mogelijkheden, dankzij geavanceerde hardware. Games als Demon's Souls en Spider-Man: Miles Morales laden supersnel en laat je genieten van realistische beelden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de aangepaste SSD en krachtige GPU van de PS5. De DualSense-controller biedt een nieuwe vorm van haptische feedback en adaptieve triggers voor een meer meeslepende ervaring. PS5 games benadrukken next-gen gameplay en tillen videogames naar een heel nieuw level.

Xbox games

Xbox games, met name voor de Xbox One en Xbox Series X/S, hebben voor elke gamer de ideale videogames. Exclusieve games zoals Halo Infinite en Forza Horizon 5 benadrukken de krachtige prestaties van de console in zowel grafische weergave als gameplay. Xbox staat ook bekend om zijn Game Pass abonnementsservice, die spelers toegang geeft tot een uitgebreide bibliotheek van games. Xbox Series X/S games profiteren van verbeterde laadtijden en hogere framerates, dankzij de krachtige hardware. De focus ligt op cross-platform en backwards compatibility, waardoor spelers toegang hebben tot een enorme en diverse catalogus van Xbox games.

Videogames genres

Videogames worden onderverdeeld in genres, zodat je snel en gemakkelijk de games vindt die jij leuk vindt. We laten je kort kennismaken met een aantal populaire genres.

Actiegames leggen de nadruk op hand-oogcoördinatie en snelle reflexen. Deze games bevatten vaak fysieke uitdagingen, zoals gevechten en platformelementen. Een populaire videogame uit dit genre is Doom Eternal, beschikbaar op PS4, PS5, Xbox en Nintendo Switch. Deze game staat bekend om zijn snelle gameplay en intense gevechtsacties.

Avontuurgames zijn gericht op het vertellen van een verhaal en het verkennen van werelden, vaak met puzzels en interactie met andere personages. The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor Nintendo Switch is hier een goed voorbeeld van. In deze videogame verkennen spelers een uitgestrekte wereld en moeten zij complexe raadsels oplossen.

Role-Playing Games, ook wel RPG’s genoemd, laten spelers personages ontwikkelen in een specifiek verhaal en wereld. Vaak bevatten deze games uitgebreide storylines, karakterontwikkeling en complexe gameplay. The Witcher 3: Wild Hunt is een populair voorbeeld waarin spelers een uitgestrekte wereld verkennen en ingewikkelde queesten moeten zien te voltooien.

Simulatiegames bootsen real-life activiteiten na, zoals vliegen, het werken en leven op een boerderij of het bouwen van steden. RollerCoaster Tycoon is een populaire simulatiegame waar spelers hun eigen eiland pretpark runnen.

Strategiegames vereisen van spelers om een plan te maken en beslissingen te nemen om doelen te bereiken. De focus ligt bij deze videogames vaak op tactische en strategische overwegingen. Civilization VI is een voorbeeld van een videogame uit dit specifieke genre, waarbij spelers een beschaving leiden en strategische beslissingen moeten nemen over politiek, wetenschap en oorlogsvoering.

First-person Shooter (FPS) games zijn gericht op wapen- en schietactie vanuit een eerste-persoonsperspectief. De franchise Call of Duty staat bekend om zijn meeslepende schietervaring en multiplayermodi.

FAQ

Wat is een open-wereldgame?

Een open-wereldgame is een type videogame waarin spelers vrij kunnen rondzwerven door een virtuele wereld en op eigen tempo kunnen kiezen hoe en wanneer ze bepaalde doelen willen bereiken.

Wat is een game-mod?

Een mod (modificatie) is een wijziging of toevoeging aan een videogame, gemaakt door spelers of fans, die gameplay, graphics of content kan veranderen.

Kan ik online spelen met vrienden op verschillende consoles?

Dit hangt af van de game. Sommige games ondersteunen cross-platform gameplay, wat betekent dat spelers op verschillende consoles samen kunnen spelen.