Deodorant

Deodorant

Of je nu een uur in de wind ruikt of juist zo fris bent als een hoentje. Of je je nu in het zweet werkt of hier juist je neus voor ophaalt. Iedereen kan op zijn tijd wel een deodorant gebruiken. Hier geef je het liefst zo min mogelijk geld aan uit en daar heeft Deal.nl een neusje voor. Wij laten je precies zien waar deodorant het goedkoopst is, welk merk je ook gebruikt. De beste deodorant aanbieding vind je dan ook door onze prijsvergelijking te checken. Bijvoorbeeld die van Dove deodorant, Nivea deodorant of Therme deodorant.

Categorie
deodorant
Deodorant
douchegel
Douchegel
badschuim
Badschuim
badolie
Badolie
Merk
dove
therme
axe
nivea
rituals
vichy
fa
neutral
rexona
weleda
happy-earth
biotherm
odorex
hugo-boss
sanex
vogue
adidas
deoleen
clarins
zwitsal
dior
attitude
bruno-banani
la-roche-posay
collistar
eucerin
marcels-green-soap
paco-rabanne
hema
jumbo
azzaro
loreal
lancaster
sence
versace
kiehls
Doelgroep
Type deo
Rexona Men Sport Cool deodorantspray voor heren, per stuk verpakt 1 x 150 ml

Rexona Men Sport Cool deodorantspray voor heren, per stuk verpakt 1 x 150 ml

Per 50 ml€0.33
€1.00
Verzending 1 - 2 dagen - Gratis vanaf 20.00
Vogue Deodorant extravagant - 150 ml

Vogue Deodorant extravagant - 150 ml

4 voor 5
Per 50 ml€0.42
€3.99€1.25
Voor 22:00 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf 30.00
Vogue Rêve Exotique Parfum Deodorant - 150 ml

Vogue Rêve Exotique Parfum Deodorant - 150 ml

4 voor 5
Per 50 ml€0.42
€3.99€1.25
Voor 22:00 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf 30.00
Vogue Women adore parfum deodorant - 150 ml

Vogue Women adore parfum deodorant - 150 ml

4 voor 5
Per 50 ml€0.42
€4.29€1.25
Voor 22:00 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf 30.00
Vogue Enjoy Parfum Deodorant - 150 ml

Vogue Enjoy Parfum Deodorant - 150 ml

4 voor 5
Per 50 ml€0.42
€3.99€1.25
Voor 22:00 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf 30.00
Sanex Men active control 48h anti-transpirant deodorant spray - 200 ml

Sanex Men active control 48h anti-transpirant deodorant spray - 200 ml

5 voor 10
Per 50 ml€0.50
€4.99€2.00
Voor 22:00 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf 30.00
6x Sence Deodorant Floral & Grapefruit 150 ml

6x Sence Deodorant Floral & Grapefruit 150 ml

Per 50 ml€0.51
€9.26
Vandaag besteld, morgen in huis - Gratis vanaf 35.00
6x Sence Deodorant Tropical Joy & Coconut 150 ml

6x Sence Deodorant Tropical Joy & Coconut 150 ml

Per 50 ml€0.52
€9.33
Vandaag besteld, morgen in huis - Gratis vanaf 35.00
Deodorant aanbiedingen

Vind snel de beste deodorant aanbieding

De belangrijkste reden waarom we deodorant gebruiken, is om de nare geur van zweet te verbloemen. De geur van zweet is heel penetrant en je weet vast uit eigen ervaring dat het niet prettig is om bij iemand in de buurt te zijn die naar zweet ruikt. Even rollen of sprayen met deo voor je de deur uit gaat, is voor de meeste mensen dan ook de volstrekt normaalste zaak van de wereld. Sterker nog, het is voor de meesten vast onderdeel van hun dagelijkse persoonlijke verzorging. Soms gebruik je zelfs meerdere keren per dag deodorant. Al met al gebruik je heel wat deo en een deodorant spray, stick of roller is leeg/op voor je er erg in hebt. Dit geeft direct aan dat je heel wat deo gebruikt en misschien zelfs wel meer dan je dacht. Genoeg reden om te kijken waar deodorant het goedkoopst is. Een flinke uitdaging met al die verschillende merken, soorten en aanbieders ervan.

Deal.nl is deze uitdaging aangegaan en laat je precies zien waar deodorant het voordeligst is. Wij vergelijken de prijzen van alle soorten en merken deo, waaronder die van bekende merken als Fa deodorant en Rexona deodorant en opkomende merken als Happy Earth deodorant en Marcel’s Green Soap deodorant. Door alle prijzen terug te rekenen tot de prijs per 50 ml is het een koud kunstje om alle prijzen écht eerlijk met elkaar te vergelijken. Bovendien vind je zo altijd snel een eenvoudig de beste deodorant aanbieding van dit moment.

Dat zijn veel verschillende deodoranten!

Het vinden van de voor jou ideale deodorant kan een flinke kluif zijn. Ga maar eens na hoeveel verschillende soorten en merken er tegenwoordig zijn. Ga je deodorant kopen, dan heb je ook nog eens een zeer ruime keus uit een flink aantal heerlijke geuren. Zie je door de bomen het bos nog wel? Zelfs als dit niet zo is, dan is dit helemaal niet erg. Er is maar één manier om erachter te komen welke deo voor jou de beste is en dat is er een aantal uitproberen. Vaak kun je op basis van persoonlijke voorkeur al een groot deel uitsluiten. Gebruik je bijvoorbeeld liever een deodorant roller dan een spray, dan vallen er al een heleboel af. Ditzelfde geldt als je voorkeur uitgaat naar een natuurlijke deodorant, waar bijvoorbeeld Sanex deodorant een goed voorbeeld van is.

Als je last hebt van overmatig zweten, dan is Deo Pure Anti-transpirant van het merk Biotherm een goede keuze. En heb je last van een gevoelige huid, dan is deodorant van Neutral echt een aanrader. En maakt het je eigenlijk niet zoveel uit welk merk deo je gebruikt, kies dan gewoon voor een geur die je erg lekker vindt. Sportieve geuren vind je onder andere bij Adidas deo en voor een aantal bloemige, romantische geuren ben je bij Vogue deo aan het juiste adres. Welke deo je uiteindelijk ook kiest, de beste deodorant aanbieding ervan vind je altijd via Deal.nl.

Meer over deodorant

Voor de eerste deodorant moeten we een aardig eindje terug in de tijd. Om precies te zijn naar het Amerika van 1888, waar toentertijd het merk Mum deo op de markt kwam. Maar ook voor deze tijd deed men er al van alles aan om nare luchtjes, en met name die van zweet, te maskeren. Zo gebruikten de Egyptenaren vele duizenden jaren geleden hier aluin voor dat ze met water mengden. In het oude Rome was het gebruikelijk om een ‘deo’ te gebruiken die bestond uit een combi van geitenvet en houtskool. Weer later werd de oplossing vooral gezocht in mengsels waarin kalk opgelost werd.

Wat nog goed is om te weten dat een deodorant niet hetzelfde is als een antitranspirant. Een deo is namelijk alleen ontwikkeld om je lekker te laten ruiken en om nare lichaamsgeur te verdoezelen. Een antitranspirant daarentegen is specifiek bedoeld om zweten tegen te gaan. Verschillende soorten deodorant zijn zowel deo als antitranspirant. In veel deo’s is aluminium een vast ingrediënt, vaak in de vorm van aluminiumchloorhydraat. Dit ingrediënt kan bij sommige mensen leiden tot klachten, waarvan huidirritatie en jeuk de meest voorkomende zijn. Gelukkig zijn er ook heel veel verschillende soorten deodorant waar dit ingrediënt niet in zit. Check hiervoor gewoon even de verpakking of de productspecificaties bij de betreffende deodorant.

Waarom deodorant gebruiken?

Vraag uitklappen

Misschien vraag je je af waarom de meeste mensen deo gebruiken, als ze zich ook dagelijks douchen en wassen. Begrijpelijk, maar weet dat douchegel en zeep vooral bedoeld zijn om je lichaam te reinigen. Ja, er zit een aangename geur aan deze verzorgingsproducten, maar deze vervliegt vrij snel. Hierdoor krijgen lichaamsgeuren, waaronder zweet, al snel weer de boventoon krijgt en dat is niet prettig. Niet voor jezelf, maar ook niet voor degene die bij je in de buurt is. Gebruik dus een deodorant, want deze is speciaal ontwikkeld om lichaamsgeurtjes te maskeren. Je kunt natuurlijk ook gewoon deo gebruiken omdat je het prettig vindt om lekker te ruiken.

Welke deodorant is geschikt voor kinderen?

Vraag uitklappen

Veel merken hebben een deodorant die speciaal ontwikkeld is voor kinderen. De formule van deze deo’s zijn vaak zeer mild, bijvoorbeeld die van Zwitsal deodorant. Over het algemeen gaan kinderen pas deo gebruiken op het moment dat ze beginnen te zweten. Vaak is dit vanaf een jaar of tien, maar ook eerder komt regelmatig voor. Voor kinderen in de puberteit is het erg belangrijk dat ze niet ‘naar zweet stinken’. Lekker ruiken met behulp van een goede deo komt het zelfvertrouwen van deze kinderen absoluut ten goede. Let er wel op dat je geen deodorant met aluminium voor je kind koopt. Focus je vooral op de geur en kies er samen met je zoon of dochter een paar uit om te proberen.

Hoelang is deodorant houdbaar?

Vraag uitklappen

Heb je op Deal.nl een leuke aanbieding gezien van je favoriete deo? Treuzel dan niet en koop er gerust wat meer van. Deodorant is erg lang houdbaar, minimaal drie jaar. Pas na die tijd gaan een aantal werkzame stoffen langzaam in kwaliteit achteruit. Maar je moet wel heel veel deo kopen als je die niet binnen drie jaar op krijgt. En mocht je toch onverhoopt een deo in de kast vinden die ouder dan drie jaar is, gooi ‘m dan niet weg. Grote kans dat de deo nog prima te gebruiken is en dan is weggooien natuurlijk zonde.

Is deodorant slecht voor je?

Vraag uitklappen

Nee, deo is niet slecht voor je, mits je het op een normale manier gebruikt. Hiermee bedoelen we dat je er geen grote hoeveelheden van gebruikt om je niet meer te hoeven wassen. Het gebruik van deodorant vervangt namelijk niet het normale wassen dat je doet. Verder zijn er mensen die beweren dat bijvoorbeeld parabenen (ingrediënt van veel deo’s) schadelijk zouden zijn voor je gezondheid. Dit is wetenschappelijk echter nooit. Vertrouw je dit toch niet helemaal? Kies dan gewoon voor een natuurlijke deo waar meestal geen parabenen in zitten. Check hiervoor de verpakking of productspecificaties van de betreffende deostick, -roller of -spray.

Hoe vaak deo gebruiken?

Vraag uitklappen

Normaliter volstaat 1x per dag deo opdoen. De meeste deodoranten werken zeer lang. Sommige merken beweren zelfs tot maar liefst 48 uur. Toch kan het soms prettig zijn om twee keer per dag even wat deo te gebruiken. Bijvoorbeeld als je direct uit je werk nog uit eten gaat of als je in een omgeving bent die erg warm is, waardoor je meer zweet dan te doen gebruikelijk.

Hoe deodorant te gebruiken?

Vraag uitklappen

Veel mensen doen deodorant vooral op in het ‘kommetje’ van hun oksels. Niet zo vreemd op zich, maar weet dat je okselgebied groter is dan dit kommetje. Dat betekent dus dat ook daarbuiten zweetklieren te vinden zijn. Zorg er dan ook voor dat je het hele okselgebied bestrijkt met je deo roller, deospray of deostick. Je mag overigens best een beetje scheutig zijn met rollen of sprayen. Wees niet al te zuinig, want anders nemen lichaamsgeuren de heerlijke geur van je deo snel over.

Wat is het nadeel van deo in een spuitbus?

Vraag uitklappen

Deo in een spuitbus is erg gemakkelijk in het gebruik. Altijd handig om er een busje van bij je te hebben. Bijvoorbeeld een mini variant in je handtas of in het dashboardkastje van je auto. Nadeel van de spuitbus is dat er tijdens het sprayen altijd een deel van de deo verloren gaat. Het komt dus meestal niet geheel terecht op de plek waar dit zou moeten, maar ook op je kleding of in het luchtledige.

Mag deodorant mee in de handbagage als je gaat vliegen?

Vraag uitklappen

Je mag een klein spuitbusje deospray meenemen in je handbagage als je gaat vliegen. Speciaal voor dit doen zijn er zogenaamde miniverpakkingen verkrijgbaar. Er mag niet meer dan 100 milliliter in het spuitbusje zitten. Let op: check altijd voor vertrek altijd even bij de luchthaven of luchtvaartmaatschappij of deze informatie nog actueel is.