Dolce Gusto cups

Dolce Gusto cups

Dolce Gusto cups maken van koffiedrinken een beleving, elk kopje koffie opnieuw. Dolce gusto betekent ‘zoete smaak’ in het Italiaans. Die echt zoete smaak proef je natuurlijk pas echt als je weet dat je niet te veel hebt betaald voor je Dolce Gusto koffiecups. Dat laat Deal.nl je graag zien, want wij weten precies waar de koffiecapsules van dit merk het goedkoopst zijn. Bekijk ons prijsoverzicht en kom er heel eenvoudig achter waar de beste Dolce Gusto cups aanbieding op je wacht, bijvoorbeeld die van Nescafé Dolce Gusto cups en Dolce Gusto cups Jumbo. Heerlijk, die zoete smaak van voordeel.

Categorie
koffiebonen
Koffiebonen
Koffiecups
koffiepads
Koffiepads
filterkoffie
Filterkoffie
Type
iperespresso-koffiecups
Iperespresso koffiecups
a-modo-mio-koffiecups
A Modo Mio Koffiecups
nespresso-vertuo-koffiecups
Nespresso Vertuo Koffiecups
tassimo-koffiecups
Tassimo koffiecups
Dolce Gusto koffiecups
nespresso-koffiecups
Nespresso koffiecups
Merk
nescafe
caffe-gondoliere
dallmayr
jumbo
lavazza
perla
segafredo
starbucks
Koffie soort

Wellicht interessant voor jou...

Is koffie gezond?

Is koffie gezond?

12 oktober 2023

arrow-right
Waar komt koffie vandaan?

Waar komt koffie vandaan?

18 september 2023

arrow-right

Dolce Gusto cups, voor elk wat wils

Als echte koffieliefhebber kom je met Dolce Gusto koffiecups helemaal aan je trekken. Het assortiment aan cups is bijzonder groot. Het moet dan ook wel heel raar lopen als jouw favoriete smaak er niet tussen zit. Natuurlijk zijn alle gangbare koffiesmaken als espresso, lungo en cappuccino vertegenwoordigd. Probeer ook eens een andere Dolce Gusto. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke Flat White of Latte Macchiato. Verwen je zelf eens met een Caramel Macchiato of ontdek koffie uit Peru, Mexico en Colombia. Welke Dolce Gusto cups je ook kiest, je geniet altijd van de heerlijkste koffie en koffiespecialiteiten. En je geniet nog meer, omdat Deal.nl je altijd de beste Dolce Gusto cups aanbieding laat zien, waardoor je nooit meer te veel betaald voor deze koffiecaps.

Dolce Gusto, koffie zoals koffie bedoeld is

De koffie in de Dolce Gusto koffiecaps is zo verpakt dat er geen zuurstof bij kan. Op deze manier zijn de cups lang te bewaren, waarbij de smaak en aroma’s optimaal behouden blijven. Voor het zetten van koffie met de koffiecups van dit merk heb je een speciale koffiemachine nodig, net zoals je voor koffiepads een apart koffiezetapparaat nodig hebt. Dolce Gusto koffiemachines persen onder minimaal 15 bar druk het water door de koffiecapsule. Door de hoge druk neemt het hete water elke smaaknuance -en toon van de koffie mee. De koffie sijpelt rustig in het kopje en verspreidt een heerlijke geur door het huis. Loopt het water je inmiddels al in de mond? Zet dan maar snel een bakkie. Goditi il tuo caffè! Oftewel, geniet van je koffie!

Welke koffiecups passen in Dolce Gusto?

Vraag uitklappen

Om koffie te zetten met je Dolce Gusto koffiemachine heb je Dolce Gusto koffiecups nodig. Verschillende merken brengen deze cups op de markt, maar de koffiecups van Nescafé zijn het origineel. Dit wil niet zeggen dat dit deze Dolce Gusto koffiecups de beste zijn, want over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. De alternatieve merken zijn over het algemeen iets voordeliger, uitzonderingen daargelaten. Andere koffiecups, zoals bijvoorbeeld Nespresso koffiecups, kun je niet in de DG-koffiemachine gebruiken.

Wat betekenen de streepjes op de cups van Dolce Gusto?

Vraag uitklappen

Vrijwel elk merk dat Dolce Gusto koffiecaps aanbiedt, heeft op de cup aangegeven wat de ideale hoeveelheid water is om te gebruiken in combinatie met de betreffende cup. Dit wordt aangegeven door middel van streepjes. Om maximaal te genieten van jouw kop Dolce Gusto koffie stel je de hoeveelheid water in op precies hetzelfde aantal streepjes als weergegeven op de cup. Natuurlijk valt er over smaak niet te twisten, dus pas dit gerust aan als je je koffie toch liever iets milder of sterker drinkt.

Hoelang kan ik Dolce Gusto koffiecups bewaren?

Vraag uitklappen

Heb je op Deal.nl een interessante aanbieding gezien van je favoriete Dolce Gusto koffiecups? Dan wil je er natuurlijk graag wat meer van kopen. Dit kun je met een gerust hart doen, want je hoeft niet bang te zijn dat je de cups niet lang kunt bewaren. Dolce Gusto koffiecups zijn luchtdicht afgesloten, waardoor de kwaliteit, smaak en aroma’s van de koffie optimaal bewaard blijven. De fabrikant geeft de koffiecups vaak een minimale houdbaarheidsdatum van 1 jaar mee. Ook daarna zijn de cups nog prima te gebruiken. Na 1 jaar kan het wel zo zijn dat de smaak van de koffie in de cups iets achteruit gaat.

Waar zijn Dolce Gusto cups het goedkoopst?

Vraag uitklappen

Met zoveel verschillende aanbieders van Dolce Gusto koffiecapsules is het haast zoeken naar een speld in een hooiberg als je wilt weten waar deze cups het goedkoopst zijn. Dat kon Deal.nl niet langer aanzien en vandaar dat wij de prijzen van alle soorten en merken koffiecaps voor Dolce Gusto machines vergelijken. In het prijsoverzicht dat we hiervan hebben gemaakt, zie je direct waar Dolce Gusto koffiecups het goedkoopst zijn, want hierin hebben we alle Dolce Gusto cups aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Hoe kan ik mijn Dolce Gusto machine ontkalken?

Vraag uitklappen

Zie in onderstaande video hoe je het beste de Dolce Gusto machine kunt ontkalken, of lees hier de complete handleiding.