Deal.nl

Flessenwarmer

Flessenwarmer

Als je baby honger heeft, dan laat die kleine uk dat echt wel weten. Direct een flesje geven, dat gaat gewoonweg niet. De melk moet je namelijk wel eerst even tot de juiste temperatuur verwarmen. Dat doe je snel en gemakkelijk met behulp van een flessenwarmer. Wij hebben de beste flessenwarmer aanbiedingen voor je op een rij gezet, bijvoorbeeld die van Alecto en Philips Avent.

philips-aventalectodifraxmamchiccotommee-tippeebabymoovluviondr-brownslionelobeabacangaroobabyonomybambinis
61 producten
Philips Avent Philips Avent - Flessen Sterilisator - Magnetron Sterilisator

Philips Avent

- Flessen Sterilisator - Magnetron Sterilisator
20.998 winkels
Philips avent flesverwarmer

Philips Avent

flesverwarmer
38.997 winkels
Flesverwarmer BW-70 Alecto

Alecto

Flesverwarmer BW-70
17.996 winkels
Alecto BW-700TWIN Digitale Duo Flessenwarmer

Alecto

BW-700TWIN Digitale Duo Flessenwarmer
49.996 winkels
Philips Avent SCF291/00 Flessen Sterilisator

Philips Avent

SCF291/00 Flessen Sterilisator
57.996 winkels
Beaba Baby Milk Second Flesverwarmer / Sterilisator Night Blue

Beaba

Baby Milk Second Flesverwarmer / Sterilisator Night Blue
49.496 winkels
Difrax Magnetronsterilisator - voor Babyflessen en Fopspenen

Difrax

Magnetronsterilisator - voor Babyflessen en Fopspenen
16.996 winkels
Béaba Bib'expresso fles- en voedingsverwarmer

Beaba

Béaba Bib'expresso fles- en voedingsverwarmer
79.965 winkels
Alecto Flesverwarmer BW600

Alecto

Flesverwarmer BW600
23.995 winkels
Babymoov NutriSmart Flessenverwarmer

Babymoov

NutriSmart Flessenverwarmer
59.005 winkels
Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator

Dr Brown's

Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator
56.404 winkels
Alecto Flesverwarmer BW600

Alecto

Flesverwarmer BW600
23.004 winkels
Philips Avent - Flessterilisator Damp Droger - SCF293/00 - Premium
10% korting

Philips Avent

- Flessterilisator Damp Droger - SCF293/00 - Premium
99.144 winkels
Tommee Tippee LetsGo draagbare flessenwarmer voor babyflesjes - oplaadbaar via USB - elektrische flessenwarmer - lichtgewicht en reisvriendelijk

Tommee Tippee

LetsGo draagbare flessenwarmer voor babyflesjes - oplaadbaar via USB - elektrische flessenwarmer - lichtgewicht en reisvriendelijk
42.994 winkels
Bo Jungle B-Bottle Car and Home Flesverwarmer- Grijs
30% korting

Bo Jungle

B-Bottle Car and Home Flesverwarmer- Grijs
34.794 winkels
Flesverwarmer Lionelo Thermup Double White

Lionelo

Flesverwarmer Thermup Double White
39.994 winkels
Bo Jungle B-Bottle Home Flesverwarmer - Grijs

Bo Jungle

B-Bottle Home Flesverwarmer - Grijs
34.454 winkels
Babymoov Moov & Feed Flessenwarmer - Sand
10% korting

Babymoov

Moov & Feed Flessenwarmer - Sand
80.944 winkels
Beaba Baby Milk Second Flesverwarmer / Sterilisator Grey

Beaba

Baby Milk Second Flesverwarmer / Sterilisator Grey
36.543 winkels
Beurer BY 52 Fles- en babyvoedingsverwarmer – Verwarmen en warm houden – Digitale temp weergave – LED display – Geschikt voor gangbare potjes/flesjes – Indicatielamp – Automatische uitschakeling - Deksel

Beurer

BY 52 Fles- en babyvoedingsverwarmer – Verwarmen en warm houden – Digitale temp weergave – LED display – Geschikt voor gangbare potjes/flesjes – Indicatielamp – Automatische uitschakeling - Deksel
26.583 winkels
Lionelo Thermup 2.0 Flessenwarmer 5in1 - Verwarming van vloeistoffen en eten - sterilseren en ontdooien - BPA-FREE - Overhittingsbeveiliging - Thermostaat - Automatische uitschakeling bij watertekort

Lionelo

Thermup 2.0 Flessenwarmer 5in1 - Verwarming van vloeistoffen en eten - sterilseren en ontdooien - BPA-FREE - Overhittingsbeveiliging - Thermostaat - Automatische uitschakeling bij watertekort
31.493 winkels
Flesverwarmer en Sterilisator Babyono 2-In-1 216
20% korting

Babyono

Flesverwarmer en Sterilisator 2-In-1 216
19.993 winkels
MyBambini's Flessenwarmer Pro™ Adapter 3 - Tommee Tippee
37% korting

MyBambini's

Flessenwarmer Pro™ Adapter 3 - Tommee Tippee
6.283 winkels
Tommee Tippee Closer to Nature Flessenwarmer
3% korting

Tommee Tippee

Closer to Nature Flessenwarmer
28.293 winkels
Difrax flessenwarmer 4 in 1

Difrax

flessenwarmer 4 in 1
64.993 winkels
Baby Brezza Safe&Smart Flessenwarmer

Baby Brezza

Safe&Smart Flessenwarmer
99.903 winkels
Babymoov Flessenwarmer Tulipe A002027
42% korting

Babymoov

Flessenwarmer Tulipe A002027
25.003 winkels
Nûby Elektrische Flessenwarmer&Sterilisator | 1 stuk
7% korting

Nûby

Elektrische Flessenwarmer&Sterilisator | 1 stuk
41.773 winkels
Luvion Ultra Pro Flessenwarmer - Zwart

Luvion

Ultra Pro Flessenwarmer - Zwart
79.003 winkels
Tommee Tippee Closer to Nature - draagbare flessen en voedselverwarmer - ideaal voor op reis - thermisch geïsoleerd - roestvrij staal met lekvrij deksel
48% korting

Tommee Tippee

Closer to Nature - draagbare flessen en voedselverwarmer - ideaal voor op reis - thermisch geïsoleerd - roestvrij staal met lekvrij deksel
15.642 winkels
Pagina 1 van 3

Midden in de nacht eerst nog de flesvoeding van je kindje warm maken? Dan moet dat vooral snel en gemakkelijk gaan. Vaak zijn de nachten al flink gebroken, dus wil je zo snel mogelijk weer lekker slapen. Een flessenwarmer is dan ook onmisbaar. Wij laten je zien waar de beste flessenwarmer aanbieding op je wacht, bijvoorbeeld die van Dr Brown en Difrax.

Waarom een flessenwarmer gebruiken?

Als je je kindje de fles geeft, dan is het heel belangrijk dat de voeding op de juiste temperatuur is. Grote kans dat te koude voeding maagkrampjes oplevert. En te warme voeding? Voor je het weet brandt je kleintje zijn of haar mondje en dat is wel het laatste wat je wilt. Maak het veilig voor je kindje en makkelijk voor jezelf door een flessenwarmer te gebruiken. Doe de voeding in het flesje en plaats het flesje in de flessenwarmer. Stel de juiste stand (temperatuur) in en wacht tot het apparaat aangeeft dat de flesvoeding de ingestelde temperatuur heeft bereikt. Geen gedoe meer met pannetjes heet water of een magnetron die vaak veel ‘te hard’ gaat. Daarom gebruik je een flessenwarmer.

Welke soorten flessenwarmers zijn er?

Als je op zoek bent naar een flessenwarmer, dan is het goed om te weten dat er verschillende soorten zijn. Als je veel thuis bent, is een elektrische flessenwarmer een voor de hand liggende keuze. Deze apparaten warmen de babyvoeding snel op, zodat je in een mum van tijd een lekker warm flesje voor je baby hebt. Dit is slechts een kwestie van het flesje in het apparaat zetten, instellen en klaar!

Maar misschien ben je best vaak onderweg met de auto. Dan is een autoflessenwarmer wellicht een betere keuze. Deze flessenwarmer kun je inpluggen in de sigarettenaansteker van je auto en zo heb je altijd een warme fles bij de hand. Dit is erg handig als je niet thuis bent en je baby toch echt aan zijn/haar flesje toe is.

Dan heb je nog de multifunctionele flessenwarmers. Deze warmen niet alleen flesjes op, maar kunnen ook babyvoeding stomen en soms zelfs de flesjes en spenen steriliseren. Functies uiteraard afhankelijk van het merk en model.

Gebruiksgemak

Fabrikanten van flessenwarmers begrijpen over het algemeen heel goed dat deze apparaten eenvoudig in het dagelijks gebruik moeten zijn. Je zit er als ouder tenslotte niet op te wachten dat je elke keer weer moet nadenken hoe je de flessenverwarmer ook alweer instelt. Dit moet als het ware vanzelf gaan. Gemak dient de mens en bovendien is het geduld van een klein kindje dat honger heeft vrij beperkt. Enige snelheid is dan ook wel geboden.

De meeste apparaten hebben een timer en automatische uitschakeling. Je hoeft niet bang te zijn dat de melk te heet wordt. De flessenwarmer schakelt zichzelf namelijk uit als het flesje de juiste temperatuur heeft bereikt.

Als je al wel flesjes voor je kleintje hebt, maar nog geen apparaat om ze te verwarmen, check dan even of de flesjes wel in flessenverwarmer passen. Dit is meestal wel het geval, maar je zal net zien dat…afijn, je begrijpt vast wat we bedoelen.

Hoe wordt de voeding in het flesje verwarmd?

Er zijn eigenlijk twee manieren waarop een flessenwarmer de voeding in het flesje op de juiste temperatuur brengt. Eén van deze manieren is door middel van een ‘waterbad’. Hierbij wordt de fles verwarmd door deze in warm water te plaatsen. Dit is een hele rustige manier van opwarmen, waardoor de melk geleidelijk en gelijkmatig warm wordt. Je hebt minder kans dat de melk soms toch wat te heet is en dat is natuurlijk wel zo veilig. Opwarmen duurt misschien dan wel iets langer, maar het resultaat is een perfect opgewarmde fles.

De andere manier is de melk in het flesje warm maken met behulp van stoom. Het flesje wordt omringd door hete stoom, waardoor het in een mum van tijd warm is. Dit kan handig zijn, bijvoorbeeld als je baby plotseling honger krijgt en je snel een flesje moet klaarmaken. Denk er wel aan dat je het flesje goed schudt na het opwarmen, omdat stoom niet altijd even gelijkmatig verwarmt als een waterbad.

Schoonmaak en onderhoud

Je wilt niet dat melk- of voedselresten die zich ophopen, dus maak je de flessenwarmer regelmatig schoon. Het is fijn als de flessenwarmer eenvoudig uit elkaar te halen is, zodat je gemakkelijk bij alle onderdelen kunt. Sommige flessenwarmers hebben onderdelen die vaatwasserbestendig zijn. Dit maakt het schoonmaken een stuk makkelijker en sneller. Je hebt tenslotte genoeg te doen met een klein hummeltje in de buurt.

Check of de flessenwarmer regelmatig ontkalkt moet worden. Net zoals bij een waterkoker kan er na verloop van tijd kalkaanslag ontstaan, zeker als je hard water hebt. Sommige apparaten hebben een ontkalkingsindicator die aangeeft wanneer het tijd is om schoon te maken.

FAQ

Waarom een flessenwarmer gebruiken in plaats van een magnetron of warm water?

Dit apparaat is veiliger en handiger dan een magnetron of warm water. Het verwarmt de melk gelijkmatig en houdt de juiste temperatuur vast. Zo weet je zeker weet dat je baby altijd een perfect verwarmde fles krijgt.

Werkt een flessenwarmer met alle soorten en maten flessen?

In de meeste apparaten passen flessen van verschillende merken en formaten. Toch is het verstandig om te controleren of de flesjes die jij gebruikt compatibel zijn met het model dat je van plan bent aan te schaffen.

Kan je een flessenwarmer gebruiken voor het opwarmen van moedermelk?

Ja, je kunt een flessenwarmer gebruiken om moedermelk op te warmen. Het is een veilige en praktische manier om de melk gelijkmatig en op de juiste temperatuur te verwarmen, zonder de voedingsstoffen te beschadigen.