Deal.nl

Wimperserum

Wimperserum

Verlang je naar blijvend langere en vollere wimpers die elke oogopslag onweerstaanbaar maken? Dan kun je gewoonweg niet om wimperserum heen. Of je nu streeft naar lange wimpers of naar wimpers met een gezonde, volle uitstraling, wij hebben de beste wimperserum aanbiedingen voor je verzameld. Ontdek bijvoorbeeld de formules van RevitaLash wimperserum, GrandeLash of Latisse die je wimpers van de wortel tot het puntje verzorgen.

diorolaplexcliniqueloreallancomeshiseidoanastasia-beverly-hillsmax-factorrevitalash
25 producten
Max Factor False Lash Effect Lash Serum wimperserum

Max Factor

False Lash Effect Lash Serum wimperserum
8.004 winkels
Clinique High Impact Lash Amplifying Serum Wimperserum 3 ml
22% korting

Clinique

High Impact Lash Amplifying Serum Wimperserum 3 ml
38.763 winkels
Lancôme Cils Booster Geconcentreerde Wimperserum 4 ml

Lancôme

Cils Booster Geconcentreerde Wimperserum 4 ml
38.503 winkels
Shiseido Full Lash Serum Wimperserum 6 ml

Shiseido

Full Lash Serum Wimperserum 6 ml
38.502 winkels
Oceanic Long4lashes Wimperserum 3 ml
20% korting

Oceanic

Long4lashes Wimperserum 3 ml
13.922 winkels
L'Oréal Paris wimperserum
50% korting

L'Oréal

Paris wimperserum
8.992 winkels
RevitaLash Advanced Lash Serum wimperserum 3,5 ml

Revitalash

Advanced Lash Serum wimperserum 3,5 ml
124.201 winkels
RevitaLash Advanced Lash Serum wimperserum 2 ml

Revitalash

Advanced Lash Serum wimperserum 2 ml
94.501 winkels
Eveline Cosmetics Advance Volumiere Geconcentreerde Wimperserum  3in1 10 ml
30% korting

Eveline Cosmetics

Advance Volumiere Geconcentreerde Wimperserum 3in1 10 ml
3.711 winkels
Eveline Cosmetics Total Action wimperserum 8in1 10 ml
30% korting

Eveline Cosmetics

Total Action wimperserum 8in1 10 ml
3.851 winkels
Makeup Revolution Rehab Geconcentreerde Wimperserum 3 ml
15% korting

Makeup Revolution

Rehab Geconcentreerde Wimperserum 3 ml
8.331 winkels
3x Max Factor False Lash Effect Wimperserum 13 ml
27% korting

Max Factor

3x False Lash Effect Wimperserum 13 ml
43.841 winkels
Orphica Realash wimperserum 3 ml

Orphica

Realash wimperserum 3 ml
60.001 winkels
Christian Laurent Pour La Beauté wimperserum 10 ml
30% korting

Christian Laurent

Pour La Beauté wimperserum 10 ml
5.251 winkels
Barry M Ultra Liner 2-in-1 wimperserum 2 in 1 Tint Black 1,7 ml
30% korting

Barry M

Ultra Liner 2-in-1 wimperserum 2 in 1 Tint Black 1,7 ml
9.521 winkels
Barry M Ultra Liner 2-in-1 wimperserum 2 in 1 Tint White 1,7 ml
30% korting

Barry M

Ultra Liner 2-in-1 wimperserum 2 in 1 Tint White 1,7 ml
9.381 winkels
?asové hnojivo Sérum wimperserum 3 ml

?asové hnojivo

Sérum wimperserum 3 ml
19.401 winkels
Oceanic Long4lashes Gold Wimperserum 4 ml
34% korting

Oceanic

Long4lashes Gold Wimperserum 4 ml
23.891 winkels
Grande Cosmetics GrandeLash Enhancing Wimperserum 4 ml
26% korting

Grande Cosmetics

GrandeLash Enhancing Wimperserum 4 ml
94.591 winkels
Mavala Eye Care Double-Lash Wimperserum 10 ml
8% korting

Mavala

Eye Care Double-Lash Wimperserum 10 ml
19.191 winkels
Olaplex Lashbond Building Wimperserum 4,5 ml
25% korting

Olaplex

Lashbond Building Wimperserum 4,5 ml
52.791 winkels
Revitalash RevitaLash® Advanced wimperserum - 3.5 ml
20% korting

Revitalash

® Advanced wimperserum - 3.5 ml
102.001 winkels
Anastasia Beverly Hills Lash Genius Wimperserum 5 ml
21% korting

Anastasia Beverly Hills

Lash Genius Wimperserum 5 ml
46.611 winkels
Anastasia Beverly Hills Lash Genius Wimperserum 2 ml
21% korting

Anastasia Beverly Hills

Lash Genius Wimperserum 2 ml
23.621 winkels
3x L'Oréal Clinically Proven Wimperserum
53% korting

L'Oréal

3x Clinically Proven Wimperserum
25.441 winkels

Langere, vollere wimpers of wimpers met een gezonde glans? Met wimperserum geef je je wimpers de boost die ze verdienen en blijft geen wimper onopgemerkt. Ontdek waar de beste wimperserum aanbiedingen op je wachten, bijvoorbeeld die van L'Oréal wimperserum en Lancôme wimperserum.

Wimperserum, wat is dat eigenlijk?

Wimperserum is een schoonheidsproduct dat ontwikkeld is om de conditie en kwaliteit van je wimpers te verbeteren. Dit in tegenstelling tot mascara, dat vooral dient om je wimpers tijdelijk voller en langer te laten lijken. Wimper serum voedt en versterkt de wimperhaartjes, waardoor ze na verloop van tijd dikker, langer en gezonder worden.

Waar mascara en wimperextensions vooral gaan over het creëren van een direct zichtbaar effect, kiest wimperserum juist voor de lange weg. Met het serum geef je je wimpers namelijk langdurige verzorging. Je brengt het serum aan op de schone huid langs je wimperlijn, precies waar de wimpers beginnen te groeien. Dit doe je met een klein borsteltje of met een fijn kwastje. Op die manier bereiken de actieve ingrediënten in het serum de haarzakjes, waar ze de groei en sterkte van de wimpers helpen te bevorderen.

Als je besluit om wimper serum te gebruiken, dan zie je dus niet meteen resultaat. Geduld is dan ook een schone zaak. Over het algemeen merk je na enkele weken regelmatig gebruik dat je wimpers er langer uitzien. Maar ook voller en je merkt dat ze minder snel uitvallen. Dit is goed nieuws voor iedereen die van nature niet gezegend is met lange, weelderige wimpers. En voor iedereen die vindt dat hun wimpers hebben geleden onder het gebruik van oogcosmetica als mascara en het gebruik van wimperkrullers of -extensions.

De belangrijkste voordelen van wimperserum

Eén van de grootste voordelen van een goed wimper serum is dat het helpt de natuurlijke groeicyclus van je wimpers te ondersteunen. Onze wimpers hebben net als het haar op ons hoofd een bepaalde cyclus waarin ze groeien, uitvallen en weer terug groeien. Wimperserums bevatten ingrediënten die deze cyclus kunnen helpen verlengen. Hierdoor hebben je wimpers langer de tijd om te groeien, met als gevolg langere en vollere wimpers.

Een ander voordeel is dat deze serums vaak ook helpen om het uitvallen van wimpers te verminderen. Als je wimpers sterker zijn, zijn ze beter bestand tegen schade van buitenaf, zoals het dagelijks aanbrengen van mascara of het gebruik van een wimperkruller.

Daarnaast geven gebruikers van wimperserum aan dat hun wimpers met het gebruik van serum niet alleen langer en voller worden, maar ook zachter en glanzender. Dit komt doordat veel serums hydraterende en voedende ingrediënten bevatten die de algehele conditie van de wimpers verbeteren.

Welke ingrediënten zitten er zoal in wimperserum?

Eén van de meest voorkomende ingrediënten in wimperserums is biotine. Dit is een ander woord voor vitamine B8. Misschien weet je al dat biotine goed is voor je haar en nagels. In wimperserum helpt deze vitamine om je wimpers sterker en minder breekbaar te maken.

Peptiden zijn een ander ingrediënt dat je in veel van deze serums tegenkomt. Het zijn eigenlijk kleine eiwitfragmenten die signalen geven aan je cellen om bepaalde taken uit te voeren. In het geval van wimper serum vertellen peptiden de haarzakjes om in de groeimodus te gaan en gezond te blijven. Dit leidt tot dikker en voller uitziende wimpers.

Dan zijn er nog natuurlijke oliën, zoals castorolie of arganolie, die je vaak ziet op de ingrediëntenlijst. Deze oliën voeden en hydrateren de wimpers, maar vormen ook een beschermend laagje rond elk haartje. Dit helpt om vocht vast te houden en de wimpers soepel en glanzend te maken.

Deze ingrediënten werken samen in een soort teamverband. Biotine versterkt de wimpers, peptiden stimuleren de groei en natuurlijke oliën zorgen voor hydratatie en glans. Door deze mix van voedende en actieve bestanddelen kunnen wimperserums echt een verschil maken in hoe je wimpers eruitzien en aanvoelen.

Veilig gebruik van wimperserum

Als je van plan bent om wimper serum te gaan gebruiken, is het goed om ook even stil te staan bij de veiligheid ervan. Want hoewel deze serums je wimpers verbeteren, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om je ogen veilig en gezond te houden.

Zo is de huid rond je ogen erg dun en gevoelig en niet alle ingrediënten die je in serums vindt zijn altijd even mild. Sommige ingrediënten kunnen irritatie veroorzaken, vooral als je een gevoelige huid hebt. Een ingrediënt waar sommige mensen een reactie op kunnen hebben, is prostaglandine analoog. Dit ingrediënt kan bijwerkingen hebben als roodheid, jeuk of donkere verkleuring van de huid rond de ogen.

Een ander punt van zorg kan de conserveringsmiddelen zijn die in veel cosmetische producten worden gebruikt, zoals parabenen of formaldehyde-afgevende stoffen. Deze kunnen ook irriterend zijn en soms allergische reacties veroorzaken als ze in contact komen met je oog.

Lees dan ook altijd de ingrediëntenlijst en kijk of er waarschuwingen worden gegeven voor bepaalde stoffen.

Wimpersserum aanbrengen doe je zo!

Hier is een algemene techniek voor het aanbrengen van wimperserum. Vergeet niet om altijd de bijsluiter van het serum dat je gebruikt te lezen voordat je begint. De manier van aanbrengen kan namelijk anders zijn dan de algemene werkwijze die hieronder beschreven is.

Stap 1: Reinig je gezicht
Begin met een schoon en droog gezicht. Het is belangrijk om alle make-up, vuil en olie van je ogen en wimpers te verwijderen voordat je wimperserum aanbrengt. Gebruik hiervoor een milde gezichtsreiniger. Een schoon en droog gezicht helpt het serum om beter door de huid en wimperhaartjes te worden opgenomen.

Stap 2: Niet te veel gebruiken
Als je het serum met een applicatorborsteltje of een kwastje aanbrengt, zorg dan dat je een kleine hoeveelheid serum opneemt. Meestal is een dunne laag genoeg. Je wilt niet dat het wimper serum druipt of in je ogen loopt, want dit kan irritatie veroorzaken.

Stap 3: Breng het wimperserum aan
Houd het borsteltje dicht bij de basis van je bovenste wimperrand en trek een dunne lijn langs de wimperlijn. Net zoals je eyeliner zou aanbrengen. Probeer het serum zo dicht mogelijk bij de wortels aan te brengen en voorkom dat het in je ogen komt. Het is meestal niet nodig om het serum op je onderste wimpers aan te brengen, tenzij de gebruiksaanwijzing dit juist wel aanraadt.

Stap 4: Laat het wimperserum intrekken
Na het aanbrengen van het wimper serum, geef je het enkele minuten de tijd om goed te in te trekken voor je andere producten aanbrengt of naar bed gaat.

Stap 5: Dagelijks gebruiken
Voor het beste resultaat wordt meestal aanbevolen om het wimperserum (minimaal) één keer per dag aan te brengen. Volg de aanbevolen frequentie en duur van het gebruik zoals aangegeven in de bijsluiter van je het serum dat je gebruikt.

FAQ

Hoe vaak moet je wimper serum gebruiken?

De meeste wimperserums gebruik je eenmaal per dag. Nadat je na enkele maanden dagelijks gebruik duidelijke verbeteringen ziet, kun je soms overgaan op een onderhoudsfase waarin je het serum minder vaak aanbrengt. Bijvoorbeeld een paar keer per week. Zo behoud je het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt. Houd je wat dit betreft altijd aan de door de fabrikant voorgeschreven frequentie die je in de bijsluiter van het product leest.

Wat is het beste moment van de dag om wimperserum aan te brengen?

Het beste moment van de dag om wimperserum aan te brengen is ’s avonds. Bij voorkeur vlak voordat je naar bed gaat. Dit geeft het serum de tijd om goed in te trekken en zijn werk te doen terwijl je slaapt. Zo voorkom je ook dat het wimper serum door daglicht of factoren als zweet of vocht wordt afgebroken voordat het volledig is opgenomen.

Hoelang is wimperserum houdbaar?

De houdbaarheid van wimperserum varieert en is afhankelijk van het merk en de samenstelling van het product. Over het algemeen is een ongeopend flesje wimper serum meestal ongeveer 12 tot 36 maanden houdbaar na de productiedatum. Eenmaal geopend, wordt meestal aangeraden het serum binnen ongeveer 3 tot 6 maanden te gebruiken. Check wat dit betreft altijd even de verpakking en/of bijsluiter van het product dat je gebruikt.