Over ons platform

Deal.nl is ontstaan vanuit een grote wens om rust en duidelijkheid te scheppen in de chaos waarmee online shoppers doorgaans te maken krijgen. Tegenwoordig claimt iedere webshop de beste prijzen te hebben en vliegen de reviews je om de oren. Met onze techniek en ervaring in online vergelijken zorgen wij voor een betrouwbaar alternatief. Een overzichtelijke plek waarop alle prijzen en reviews samenkomen!

over ons

Waarom we dit doen

We willen namelijk dat iedereen zich prettig voelt online. We zorgen voor inspiratie, overzicht en willen dat jij je écht thuis voelt! Deal.nl verzamelt data van alle webwinkels en deelt deze info op een transparante manier. Van lokale winkels tot aan grote ketens: We trekken niemand voor die meer betaalt voor een hogere positie in onze sortering. We geloven namelijk in gelijke kansen en ook wij zijn niet perfect. Zie je dus een foutje of verbeterpunt op Deal.nl? Laat het ons weten! Dan creëren we samen een platform waarvan iedereen weet: Zij hebben altijd de scherpste prijs! Deal?

matthias

Hoe we dit doen

Voor ons platform geldt: wie zoekt mag vinden. Of je nu wil vergelijken of op koopjesjacht bent: Met Deal.nl sta je nooit alleen. We werken uitsluitend met webshops die ook écht kunnen leveren. Ook zijn we doordacht met data. Met een frisse blik verzamelen wij uitsluitend data die nodig is voor een ultieme shop ervaring. Onze filters zijn doeltreffend we bewegen soepel mee met de online markt. En we doen het samen! We geloven in de kracht van gelijkwaardigheid. Een kleine kledingzaak krijgt om die reden evenveel aandacht als een grote keten. Iedere ondernemer, groot of klein, verdient een gelijke kans om te concurreren op prijs, duurzaamheid of andere factoren!

Matthias
Robbert
&

Mannen met een missie!

Deal.nl is opgericht door Matthias en Robbert. Twee mannen met een missie! Door de jaren heen hebben zij met succes meerdere vergelijkingswebsites gebouwd. Matthias is een virtuoos in het programmeren én is verzot op slechte woordgrappen. Robbert daarentegen is kien op details, heeft gortdroge humor en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Met ‘plezier’ op een belangrijke eerste plaats combineren beide heren en de overige medewerkers al hun kennis, ervaring en leermomenten tot één ultiem platform. Dat is Deal.nl geworden!

Iedereen gelijk

Kopers, webwinkels en lokale winkels (ook die op de hoek van de straat). Iedereen is precies even welkom op Deal.nl

Winkel aanmelden

Prijs per stuk

Prijzen veranderen voortdurend en zijn soms lastig terug te rekenen. Op Deal.nl rekenen wij alles voor je om zodat jij goed kan vergelijken.

Waarom we dit doen?

Foutje, bedankt!

Heb jij een foutje gevonden? Gebruik het tipformulier en geef het door! We zullen je hier uitgebreid voor bedanken!

Meld hier een fout

Laat je niet foppen.