Deal.nl

Alles over Deal.nl

Bij Deal.nl maken we slim winkelen eenvoudig. We zijn jouw betrouwbare gids in de jungle van onoverzichtelijke aanbiedingen. Of het nu gaat om koffiecups, luiers, scheermesjes of zonnebrand, wij laten zien wat de werkelijke prijs per eenheid is. Daarnaast maken we de zoektocht naar jouw gezochte product een stuk simpeler én gebruiksvriendelijker door het toevoegen van technische oplossingen.

Over Deal.nl

Waarom we dit doen?

Veiligheid, duurzaamheid en vertrouwen zijn de pijlers van ons platform. Elke winkel op Deal.nl wordt zorgvuldig gescreend. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van producten en de betrouwbaarheid van leveringen. Zo garanderen we dat je met vertrouwen de beste deal vindt, waarbij we ook samenwerken met lokale winkels. Maar onze missie gaat verder dan alleen geld besparen. Bij Deal.nl transformeren we shoppers in slimme kopers door inzicht te geven in de echte kosten per eenheid van producten. Vraag je je af wat dat kopje koffie nu echt kost per cup? Of de prijs per luier in die 'geweldige' aanbieding? Wij geven je de antwoorden.

Matthias

Hoe we dit doen?

Techniek combineren met gebruiksvriendelijkheid is onze passie. Gevoed door onze onuitputtelijke drive om shoppen simpeler en slimmer te maken. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om jou te helpen de beste deal moeiteloos te vinden. Dat zie je terug in de doordachte features van onze website. Maar zet je schrap, want we zijn pas net begonnen! Het komende jaar rollen we nog tal van handige functionaliteiten uit. Zo maken we Deal.nl nog efficiënter en gebruiksvriendelijker voor je. Jouw inbreng is hierbij van onschatbare waarde. Dus heb jij een perfect idee die de website nog beter maakt? Laat het ons hier weten. Want bij Deal.nl maken we samen de beste deals nóg beter!

Matthias
Robbert
&
Matthias en Robbert

Mannen met een missie!

Deal.nl is opgericht door Matthias en Robbert. Twee mannen met een missie! Door de jaren heen hebben zij met succes meerdere vergelijkingswebsites gebouwd. Matthias is een virtuoos in het programmeren én is verzot op slechte woordgrappen. Robbert daarentegen is kien op details, heeft gortdroge humor en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Met ‘plezier’ op een belangrijke eerste plaats combineren beide heren en de overige medewerkers al hun kennis, ervaring en leermomenten tot één ultiem platform, Deal.nl.