Starbucks koffiecups

Starbucks koffiecups

Elke koffieliefhebber geniet van koffie die gezet is met Starbucks koffiecups. Het is helemaal jouw cup of coffee als je weet dat je niet te veel betaald hebt voor deze cups. Deal.nl laat je zien waar Starbucks koffiecups het voordeligst zijn. Bekijk onze prijsvergelijking en vind snel en eenvoudig de beste Starbucks koffiecups aanbieding, bijvoorbeeld die van espresso of lungo cups.

Categorie
koffiebonen
Koffiebonen
Koffiecups
koffiepads
Koffiepads
filterkoffie
Filterkoffie
Type
nespresso-koffiecups
Nespresso koffiecups
dolce-gusto-koffiecups
Dolce Gusto koffiecups
tassimo-koffiecups
Tassimo koffiecups
nespresso-vertuo-koffiecups
Nespresso Vertuo Koffiecups
a-modo-mio-koffiecups
A Modo Mio Koffiecups
iperespresso-koffiecups
Iperespresso koffiecups
Merk
hema
lor
jumbo
blokker
douwe-egberts
nespresso
plus
lavazza
perla
illy
nescafe
australian
cafe-royal
segafredo
caffe-gondoliere
dallmayr
jacobs
Koffie soort

Wellicht interessant voor jou...

Is koffie gezond?

Is koffie gezond?

12 oktober 2023

arrow-right
Waar komt koffie vandaan?

Waar komt koffie vandaan?

18 september 2023

arrow-right

Met Starbucks koffiecups geniet je van lekkere koffie

Starbucks koffie staat sinds jaar en dag bekend als kwalitatief uitstekende koffie. Zoals het hoort bij een merk als dit, is er voor elke koffieliefhebber een koffiecapsule die past bij zijn of haar smaak. En je hebt nogal iets te kiezen! Geniet bijvoorbeeld van de Sunny Day Blend capsules die bekend staat om zijn ietwat zoete koffiesmaak. Of start je dag met een mild kopje koffie die gezet is met Starbucks Breakfast koffiecups. Koffie nodig om wakker te worden? Kies dan voor de intens krachtige smaak van Italian Style Roast koffiecapsules. Speciaal voor liefhebbers van Dolce Gusto koffie zijn er verrassende koffiesmaken als romige Latte Macchiato, Starbucks Toffee Nut Latte en Iced Caffé Americano

Starbucks koffie wordt met zorg en aandacht geproduceerd

De koffiebonen die Starbucks gebruikt voor de koffiecups, zijn afkomstig van plantages uit alle delen van de wereld. Vaak zijn dit landen met een zeer kwetsbaar ecosysteem en zijn de woon-, werk- en leefomstandigheden van de mensen daar, niet te vergelijken met die van ons. Hier sluit Starbucks de ogen niet voor en dat is voor jou goed om te weten. De koffie in Starbucks koffiecups voldoet aan de eisen van het Coffee and Farmer Equity. Deze organisatie ziet erop toe dat koffiebonen worden verbouwd op een manier die het regenwoud zo min mogelijk schade toebrengt en helpt daarnaast om de economische en sociale omstandigheden van koffieboeren, arbeiders en hun gezinnen te verbeteren.

Hoeveel koffie zit er eigenlijk in Starbucks koffiecups?

Vraag uitklappen

Afhankelijk van de welke Starbucks koffiecupjes gebruikt, zit er ongeveer 6 à 7 gram koffie in een capsule.

Zijn Starbucks koffiecups slecht voor je cholesterolgehalte?

Vraag uitklappen

In koffie zit een stofje dat Cafestol heet. Dit stofje kan een negatieve invloed hebben op je cholesterolgehalte als je hier te veel van binnenkrijgt. De koffie die je met Starbucks koffiecups zet, wordt niet gefilterd door een papieren filter of iets dergelijks voordat de koffie in je kopje terecht komt. Hierdoor bevat de koffie iets meer Cafestol ten opzichte van Starbucks filterkoffie of koffiepads. Het advies is om per dag maximaal drie kopjes koffie te drinken die gezet is van koffiecups.

Zijn Starbucks koffiecapsules lang houdbaar?

Vraag uitklappen

Starbucks koffiecapsules zijn lang houdbaar, vaak minimaal 6 tot 12 maanden. Dit komt omdat de koffie opgeslagen is in een luchtdichte aluminium capsule. Hierdoor komt er geen zuurstof bij de koffie, de belangrijkste reden voor de terugloop in kwaliteit van koffie. Aluminium heeft verder als voordeel dat het geen smaak afgeeft aan de koffie en is een materiaal dat goed recyclebaar is.