L'OR koffiecups

L'OR koffiecups

Voor koffie met een gouden randje gebruik je L’OR koffiecups. Elke cup koffie die met deze capsules is gezet, smaakt naar nog eentje. Dat hoef je gelukkig niet de kop in te drukken, want Deal.nl zorgt ervoor dat je L’OR koffiecups altijd met korting koopt. Is dit merk niet jouw cup of coffee? Bekijk dan ook eens onze andere koffiecup aanbiedingen, bijvoorbeeld die van Nespresso cups.

Categorie
koffiebonen
Koffiebonen
Koffiecups
koffiepads
Koffiepads
filterkoffie
Filterkoffie
Type
nespresso-koffiecups
Nespresso koffiecups
dolce-gusto-koffiecups
Dolce Gusto koffiecups
tassimo-koffiecups
Tassimo koffiecups
nespresso-vertuo-koffiecups
Nespresso Vertuo Koffiecups
a-modo-mio-koffiecups
A Modo Mio Koffiecups
iperespresso-koffiecups
Iperespresso koffiecups
Merk
hema
jumbo
starbucks
blokker
douwe-egberts
nespresso
plus
lavazza
perla
illy
nescafe
australian
cafe-royal
segafredo
caffe-gondoliere
dallmayr
jacobs
Koffie soort

Wellicht interessant voor jou...

Is koffie gezond?

Is koffie gezond?

12 oktober 2023

arrow-right
Waar komt koffie vandaan?

Waar komt koffie vandaan?

18 september 2023

arrow-right

Welke L’OR koffiecups zijn jouw favoriet?

Het assortiment L’OR koffiecapsules is groot, waardoor er altijd een cupje is die past bij hoe jij graag je koffie drinkt. Ben je liefhebber van die pittige, krachtige koffie met intense smaak? Dan kies je voor L’OR Onyx capsules die een robuuste rokerige smaak hebben met tonen van bitter cacao. Met Splendente cups zet je een koffie die volledig in balans is en je verrast door zijn rijke, volle smaak. De Double Espresso Decaffeinato koffiecapsules van L’OR bewijzen dat cafeïnevrije koffie ook vol en elegant van smaak kan zijn. Dit zijn slechts een paar smaken L’OR koffie die we noemen, want er zijn er nog veel meer. Welke is jouw favoriet?

De gemeenschappelijke factor van L’OR koffiecapsules

De koffie die in de capsules is verwerkt, is feitelijk niets anders dan de filterkoffie die je vast en zeker kent. Deze koffie wordt verpakt in aluminium cups waar geen lucht bij kan komen. Lucht zorgt er namelijk voor dat de smaak van de koffie in kwaliteit terugloopt. L’OR koffiecups gebruik je alleen in koffiemachines die hier geschikt voor zijn. Dit zijn onder andere de bekende Nespresso koffiecupmachines en de L’OR Barista koffiezetapparaten. Alle koffie van dit merk wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht geproduceerd, waarbij het milieu en de leefomstandigheden van koffieboeren niet uit het oog wordt verloren.

Hoe lang zijn koffiecups van L’OR houdbaar?

Vraag uitklappen

Zie je een interessant L’OR koffiecup aanbieding op Deal.nl? Twijfel dan niet of je er niet wat meer van moet kopen. Doe dit gerust, want de capsules zijn lang houdbaar, vaak wel een jaar. En mocht onverhoopt de houdbaarheidsdatum van de cups verstreken zijn, dan is er nog geen man over boord. De koffie zit namelijk verpakt in aluminium capsules waar geen lucht bij kan komen. De koffie kan hierdoor eigenlijk niet over datum gaan, hoogstens kan de smaak van de koffie iets teruglopen.

Passen L’OR koffiecapsules in elke koffiemachine?

Vraag uitklappen

Nee, dit is niet het geval. De cups van dit koffiemerk zijn compatible met de bekende Nespresso cupmachines en passen uiteraard in de apparaten van L’OR zelf, de L’OR Barista koffiemachines.

Zijn L’OR koffiecups recyclebaar?

Vraag uitklappen

Ja, de cups zijn gemaakt van aluminium en dat materiaal kun je vrijwel eindeloos hergebruiken. Een ander voordeel van aluminium is dat het geen smaak afgeeft aan de koffie en zowel smaak als aroma optimaal weet te behouden.