Hema koffiebonen

Hema koffiebonen

Hema behoort tot de bekendste merken van ons land en brengt onder eigen label tal van producten en artikelen uit. Allen van uitstekende kwaliteit en daar zijn Hema koffiebonen een goed voorbeeld van. Met Hema koffiebonen zet je echt lekkere koffie, waar je keer op keer intens van geniet. Deal.nl laat je genieten van de laagste prijs voor deze koffiebonen. Bekijk ons prijsvergelijk maar eens en vind de beste Hema koffiebonen aanbieding. Of check de aanbiedingen van een ander merk koffiebonen, bijvoorbeeld die van Illy of L'OR koffiebonen.

Categorie
Koffiebonen
koffiecups
Koffiecups
koffiepads
Koffiepads
filterkoffie
Filterkoffie
Merk
lavazza
illy
douwe-egberts
jumbo
segafredo
starbucks
perla
australian
lor
plus
melitta
jacobs
dallmayr
cafe-royal
kanis-gunnink
caffe-gondoliere
occaffe
Koffie soort

Wellicht interessant voor jou...

Hoeveel gram koffiebonen per kopje?

Hoeveel gram koffiebonen per kopje?

2 november 2023

arrow-right
Is koffie gezond?

Is koffie gezond?

12 oktober 2023

arrow-right
Waar komt koffie vandaan?

Waar komt koffie vandaan?

18 september 2023

arrow-right

Elke smaak koffie zijn eigen Hema koffiebonen

Over smaak valt niet te twisten en zeker niet als het om koffie gaat. Daarom zijn Hema koffiebonen verkrijgbaar in verschillende soorten en is er vast een soort die past bij jouw koffiesmaak. Bijvoorbeeld de Hema Crema bonen, Arabica bonen die je laten genieten van een uitgebalanceerde smaak waarin je tonen van karamel en noten ontdekt. Met Hema Espresso Coffee Beans zet je een karaktervolle, krachtige kop koffie met pit. Nog meer pit? Kies dan voor de Dark Roast bonen van Hema. Welke koffiebonen zijn jouw favoriet?

Hema koffie, duurzame koffie!

Als je weet dat Hema koffiebonen een duurzame en verantwoorde keuze zijn, dan smaakt je koffie nog nét even lekkerder. Hema betreft zijn koffiebonen alleen van koffieboeren doe Rainforest Alliance gecertificeerd zijn. Koffieboeren die dit keurmerk hebben, doen er alles aan om het milieu, en het regenwoud in het bijzonder, zoveel mogelijk te beschermen. Ook dragen zij bij aan het verbeteren van de woon-, leef- en werkomstandigheden van boeren en arbeiders. Verder is het goed om te weten dat Hema koffiebonen CO2-neutraal geproduceerd worden.

Zijn Hema koffiebonen alleen bij Hema verkrijgbaar?

Vraag uitklappen

Ja, Hema koffiebonen zijn alleen verkrijgbaar bij Hema. Het is immers het private label, het huismerk van deze winkelketen. Gelukkig kun je ze eenvoudig online bestellen en worden ze snel bij je thuis afgeleverd. Je hoeft er de deur dus niet voor uit.

Wat is het verschil tussen Hema Arabica en Hema Robusta koffiebonen?

Vraag uitklappen

Grofweg gezegd zijn er twee verschillende soorten koffiebonen, de Arabica en de Robusta bonen. Hema Arabica bonen zijn groter dan de Hema Robusta bonen en bevatten minder cafeïne. Dit komt omdat Arabica bonen op grotere hoogtes groeien dan Robusta koffiebonen. Wat smaak betreft zijn Hema Robusta bonen wat bitterder en krachtiger van smaak. Arabica koffiebonen zijn juist wat zoeter en verfijnder van smaak.

Kan ik Hema koffiebonen lang bewaren?

Vraag uitklappen

Hema koffiebonen kun je lang bewaren. Tenminste, als je dit op de juiste manier doet. Dat is in dit geval door de koffiebonen te bewaren op een manier dat de bonen niet of zo min mogelijk met zuurstof (zuurstof) in aanraking komen. Wanneer je Hema koffiebonen koopt, dan is deze altijd verpakt in een luchtdichte verpakking. Laat de bonen hier zo lang mogelijk in zitten en maak de verpakking pas open als je de bonen daadwerkelijk in je koffiemachine gaat doen. Eenmaal geopend raden we je aan om de bonen binnen drie maanden te gebruiken. Een speciale koffiebus biedt uitkomst om koffiebonen in te bewaren als de verpakking geopend is. Hema koffiebonen zijn over het algemeen minimaal 6 maanden houdbaar en vaak langer.