Deal.nl

Etos scheermesjes

Etos scheermesjes

Etos scheermesjes kunnen de concurrentie met bekende merken als Gillette en Wilkinson uitstekend aan. Ze scheren glad en comfortabel. Deal.nl zorgt ervoor dat je je ook comfortabel voelt wat betreft de prijs van deze mesjes. Wij laten je namelijk precies zien wat de verschillende soorten scheermesjes van Etos kosten. Gebruik je ook wegwerpmesjes? Check dan zeker ook onze prijsvergelijking van Etos wegwerpmesjes eens.

Categorie
scheermesjes
Scheermesjes
ontharingscreme
Ontharingscreme
scheerschuim
Scheerschuim
wegwerpmesjes
Wegwerpmesjes
scheersystemen
Scheersystemen
Merk
gillette
wilkinson
etos
hema
philips
sence
6 deals

Etos scheermesjes - 8 stuks

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€3,95 (Gratis vanaf 30)

Etos scheermesjes - 8 stuks
10% korting
12,79 11,51
Bekijk aanbieding bij Etos

per mesje1,44

Etos scheermesjes - 24 stuks

Vandaag besteld, morgen in huis

Gratis verzonden

Etos scheermesjes - 24 stuks
36,00
Bekijk aanbieding bij Bol.com

per mesje1,50

Etos scheermesjes - 4 stuks

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€3,95 (Gratis vanaf 30)

Etos scheermesjes - 4 stuks
10% korting
6,99 6,29
Bekijk aanbieding bij Etos

per mesje1,57

Etos scheermesjes - 8 stuks

Verzending 2 - 5 dagen

€13,50

Etos scheermesjes - 8 stuks
12,79
Bekijk aanbieding bij Albert Heijn

per mesje1,60

Etos scheermesjes - 4 stuks

Verzending 2 - 5 dagen

€13,50

Etos scheermesjes - 4 stuks
6,99
Bekijk aanbieding bij Albert Heijn

per mesje1,75

Etos scheermesjes - 12 stuks

Vandaag besteld, morgen in huis

Gratis verzonden

Etos scheermesjes - 12 stuks
21,99
Bekijk aanbieding bij Bol.com

per mesje1,83

Etos scheermesjes, voordelige mesjes

Regelmatig scheren, betekent regelmatig nieuwe scheermesjes kopen. Hoe zuinig je ook omgaat met je mesjes, eens komt het moment dat je ze moet vervangen. In het geval van Etos scheermesjes vervang je de mesjes na ongeveer 10 tot 15 scheerbeurten. Regelmatig genoeg om niet te veel te willen betalen voor je mesjes. Ook wit dit betreft zijn de mesjes van deze drogisterijketen een uitstekende keuze. Ze zijn zeer voordelig en Deal.nl laat je graag zien hóe voordelig. Dit doen we door je niet alleen de prijs van een verpakking Etos mesjes te tonen. In ons prijsoverzicht zie je namelijk wat 1 Etos scheermesje kost. Zo vergelijken we ook de prijzen van andere merken scheermesjes. Zo vergelijk je alle verschillende merken, aanbiedingen en voordeelverpakkingen altijd eerlijk met elkaar.

Etos scheermesjes aanbiedingen

Etos scheermesjes voor iedereen

Scheermesjes van Etos zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Mannen kunnen kiezen uit mesjes die bestaan uit drie of zes boven elkaar geplaatste scheermesjes. De 3-blads scheermesjes hebben een flexibele scheerkop, waardoor je makkelijk en soepel de contouren van je gezicht volgt. De verzorgende strip boven de mesjes bevat onder andere aloë vera. De 6-blads mesjes scheren haartjes diep af en met de precisietrimmer werk je bakkebaarden, snor en baard bij. De Etos scheermesjes voor dames bestaan uit vijf individueel geplaatste mesjes en hebben een verzorgende strip die vitamine E en aloë vera bevat. Gebruik de mesjes van dit merk altijd in combinatie met het Etos scheersysteem.

Zo gebruik je Etos scheermesjes optimaal

Voor een echt glad scheerresultaat en een lange levensduur van je Etos mesjes geven we je graan enkele tips. Neem om te beginnen een warme douche of was je gezicht met zo warm mogelijk water. Dit ontspant de huid en maakt de haartjes minder stug. Zeep je vervolgens in met scheerzeep -of gel. Dit zorgt ervoor dat de mesjes minder weerstand ondervinden tijdens het scheren. Begin met scheren en maak korte scheerbewegingen met de richting van de haargroei mee. Na enkele scheerbewegingen spoel je scheermesjes van Etos af onder warm/heet water. Zo verwijder je achtergebleven haartjes en zeepresten. Wanneer je klaar bent, spoel je de mesjes af en schud je ze droog. Spoel je gezicht af met koud water voor een fris en tintelend gevoel.

FAQ

Waarom is het beter om Etos scheermesjes na gebruik niet af te drogen?

Scheermesjes van Etos zijn vlijmscherp en dat wil je natuurlijk zolang mogelijk zo houden. Dit is precies de reden waarom je de mesjes na gebruik niet moet afdrogen met een handdoek. De mesjes zijn ultradun en ontworpen voor het afscheren van haartjes. Op textielvezels van een handdoek zijn de mesjes simpelweg niet berekend. Het maakt ze snel(ler) bot, waardoor je ze eerder dan eigenlijk nodig is, moet vervangen.

Waarom is het beter om mijn scheermesjes niet schoon te tikken op de rand van de wastafel?

Etos mesjes zijn met grote precisie boven elkaar geplaatst. Op een manier die voorkomt dat je je snel snijdt. En op een manier die ervoor zorgt dat de mesjes zo efficiënt mogelijk hun werk doen. Door de mesjes tussen de scheerbeurten door of na afloop schoon of droog te tikken, loop je de kans dat de mesjes iets verschuiven. Het gevolg is een minder comfortabele scheerbeurt en een minder goed scheerresultaat. Afspoelen onder heet stromend water en daarna het overtollige water eraf schudden is het beste.

Wat is het verschil tussen Etos scheermesjes voor heren en Etos mesjes voor dames?

Het verschil tussen Etos scheermesjes voor dames en die voor heren zit hem vooral in de hoek waarin de mesjes geplaatst zijn. De mesjes voor mannen scheren iets dichter op de huid dan de mesjes voor vrouwen. Het tweede grote tussen beide betreft de positie van de mesjes ten opzichte van de scheerhouder, het scheerapparaat. Heren scheren voornamelijk hun gezicht en dames juist hun lichaam. Hierdoor kijken mannen en vrouwen onder een andere hoek en de stand van de mesjes in de houder is hierop aangepast.