Etos scheermesjes aanbiedingen

Etos scheermesjes kunnen de concurrentie met bekende merken als Gillette en Wilkinson uitstekend aan. Ze scheren glad en comfortabel. Deal.nl zorgt ervoor dat je je ook comfortabel voelt wat betreft de prijs van deze mesjes. Wij laten je namelijk precies zien wat de verschillende soorten scheermesjes van Etos kosten. Gebruik je ook wegwerpmesjes? Check dan zeker ook onze prijsvergelijking van Etos wegwerpmesjes eens.

Etos
Terug naar producten

Etos scheermesjes - 24 stuks

24 scheermesjes Vandaag besteld, morgen in huis - Gratis vanaf € 20,00
Etos  scheermesjes - 24 stuks
€ 21,57
Per mesje: € 0,90

Etos scheermesjes - 24 stuks

24 scheermesjes Vandaag besteld, morgen in huis - Gratis vanaf € 20,00
Etos  scheermesjes - 24 stuks
€ 36,00
Per mesje: € 1,50

Etos scheermesjes - 8 stuks

8 scheermesjes Verzending 2 - 5 dagen - € 13,50 verzendkosten
Etos  scheermesjes - 8 stuks
€ 12,55
Per mesje: € 1,57

Etos scheermesjes - 12 stuks

12 scheermesjes Vandaag besteld, morgen in huis - Gratis vanaf € 20,00
Etos  scheermesjes - 12 stuks
€ 21,99
Per mesje: € 1,83

Etos scheermesjes - 4 stuks

4 scheermesjes Verzending 2 - 5 dagen - € 13,50 verzendkosten
Etos  scheermesjes - 4 stuks
€ 7,35
Per mesje: € 1,84

Een ander merk scheermesjes proberen?

Wij hebben alle merken voor jou op een rij gezet

Etos scheermesjes aanbiedingen

Etos scheermesjes, voordelige mesjes

Regelmatig scheren, betekent regelmatig nieuwe scheermesjes kopen. Hoe zuinig je ook omgaat met je mesjes, eens komt het moment dat je ze moet vervangen. In het geval van Etos scheermesjes vervang je de mesjes na ongeveer 10 tot 15 scheerbeurten. Regelmatig genoeg om niet te veel te willen betalen voor je mesjes. Ook wit dit betreft zijn de mesjes van deze drogisterijketen een uitstekende keuze. Ze zijn zeer voordelig en Deal.nl laat je graag zien hóe voordelig. Dit doen we door je niet alleen de prijs van een verpakking Etos mesjes te tonen. In ons prijsoverzicht zie je namelijk wat 1 Etos scheermesje kost. Zo vergelijken we ook de prijzen van andere merken scheermesjes. Zo vergelijk je alle verschillende merken, aanbiedingen en voordeelverpakkingen altijd eerlijk met elkaar.

Etos scheermesjes voor iedereen

Scheermesjes van Etos zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Mannen kunnen kiezen uit mesjes die bestaan uit drie of zes boven elkaar geplaatste scheermesjes. De 3-blads scheermesjes hebben een flexibele scheerkop, waardoor je makkelijk en soepel de contouren van je gezicht volgt. De verzorgende strip boven de mesjes bevat onder andere aloë vera. De 6-blads mesjes scheren haartjes diep af en met de precisietrimmer werk je bakkebaarden, snor en baard bij. De Etos scheermesjes voor dames bestaan uit vijf individueel geplaatste mesjes en hebben een verzorgende strip die vitamine E en aloë vera bevat. Gebruik de mesjes van dit merk altijd in combinatie met het Etos scheersysteem.

Zo gebruik je Etos scheermesjes optimaal

Voor een echt glad scheerresultaat en een lange levensduur van je Etos mesjes geven we je graan enkele tips. Neem om te beginnen een warme douche of was je gezicht met zo warm mogelijk water. Dit ontspant de huid en maakt de haartjes minder stug. Zeep je vervolgens in met scheerzeep -of gel. Dit zorgt ervoor dat de mesjes minder weerstand ondervinden tijdens het scheren. Begin met scheren en maak korte scheerbewegingen met de richting van de haargroei mee. Na enkele scheerbewegingen spoel je scheermesjes van Etos af onder warm/heet water. Zo verwijder je achtergebleven haartjes en zeepresten. Wanneer je klaar bent, spoel je de mesjes af en schud je ze droog. Spoel je gezicht af met koud water voor een fris en tintelend gevoel.

Waarom is het beter om Etos scheermesjes na gebruik niet af te drogen?

Vraag uitklappen

Waarom is het beter om mijn scheermesjes niet schoon te tikken op de rand van de wastafel?

Vraag uitklappen

Wat is het verschil tussen Etos scheermesjes voor heren en Etos mesjes voor dames?

Vraag uitklappen

Iedereen gelijk

Kopers, webwinkels en lokale winkels (ook die op de hoek van de straat). Iedereen is precies even welkom op Deal.nl

Winkel aanmelden

Prijs per stuk

Prijzen veranderen voortdurend en zijn soms lastig terug te rekenen. Op Deal.nl rekenen wij alles voor je om zodat jij goed kan vergelijken.

Waarom we dit doen?

Foutje, bedankt!

Heb jij een foutje gevonden? Gebruik het tipformulier en geef het door! We zullen je hier uitgebreid voor bedanken!

Meld hier een fout

Vergelijk onze categorieën

De beste deals voor alle producten.

Laat je niet foppen.