Lavazza koffiecups

Lavazza koffiecups

Eén van de voordelen van een kopje koffie zetten met behulp van koffiecups is dat je altijd koffie drinkt van dezelfde smaak en kwaliteit. Water en de hoeveelheid koffie in de capsule zijn tenslotte optimaal op elkaar afgestemd. Lavazza cups zijn de ideale koffiecups als je houdt van koffie met Italiaans temperament en karakter. Lavazza koffiecups zijn in verkrijgbaar in verschillende soorten en wij weten precies waar ze het goedkoopst zijn. Bekijk ons prijsoverzicht en ontdek waar de beste Lavazza cups aanbieding van dit moment voor je klaarstaat.

Categorie
koffiebonen
Koffiebonen
Koffiecups
koffiepads
Koffiepads
filterkoffie
Filterkoffie
Type
nespresso-koffiecups
Nespresso koffiecups
dolce-gusto-koffiecups
Dolce Gusto koffiecups
tassimo-koffiecups
Tassimo koffiecups
nespresso-vertuo-koffiecups
Nespresso Vertuo Koffiecups
a-modo-mio-koffiecups
A Modo Mio Koffiecups
iperespresso-koffiecups
Iperespresso koffiecups
Merk
hema
lor
jumbo
starbucks
blokker
douwe-egberts
nespresso
plus
perla
illy
nescafe
australian
cafe-royal
segafredo
caffe-gondoliere
dallmayr
jacobs
Koffie soort

Wellicht interessant voor jou...

Is koffie gezond?

Is koffie gezond?

12 oktober 2023

arrow-right
Waar komt koffie vandaan?

Waar komt koffie vandaan?

18 september 2023

arrow-right

Wat zijn jouw favoriete Lavazza cups?

Het assortiment koffiecups van dit merk is groot en voorziet in de behoefte van elke koffiedrinker. We geven je graag een aantal voorbeelden van populaire koffiecups en beginnen met die capsules die geschikt zijn voor Nespresso apparaten. De meest intense en krachtige koffie zet je met Lavazza Intenso cups die gemalen koffie van koffiebonen uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Azië bevat. Iets mildere koffie zet je met Lavazza Espresso Classico cups. De koffie in deze cupjes is medium tot donker gebrand en voorziet je van koffie waarin je tonen van biscuit proeft.

Ook wat betreft het Dolce Gusto koffiezetsysteem is er genoeg keuze uit Lavazza cups. Met Lavazza Lungo cups zet je in een handomdraai een kop koffie die mild en zacht van smaak is en volledig uit Arabica bonen bestaat. Lavazza Cappuccino voor Dolce Gusto is er voor alle liefhebbers van deze typische Italiaanse ochtendkoffie, die je uiteraard ook ’s middags en ’s avonds kunt drinken. De Lavazza Cremoso koffiecapsules zijn bedoeld voor iedereen die houdt van een kop koffie die tussen mild en krachtig in zit. De koffie die je met deze cups zet, kenmerkt zich door tonen van chocolade en een mooie rijke crema. Uiteraard vind je alle genoemde Lavazza cups, en alle andere, in ons prijsoverzicht.

Meer over Lavazza en Lavazza cups

Lavazza is een koffiemerk dat dagelijks wereldwijd miljoenen mensen laat genieten van typisch Italiaanse koffie. Daarmee brengt het de Italiaanse koffiecultuur gewoon bij je thuis, bijvoorbeeld in de vorm van Lavazza cups. We hebben de twee meest bekende koffie cups, Nesperesso en Dolce Gusto, al even genoemd, maar wist je dat Lavazza ook een eigen koffiecupsysteem heeft ontwikkeld? Dit is het A Modo Mio koffiezetsysteem waar je Lavazza A Modo Mio koffiecups voor nodig hebt. Tot de populairste Lavazza cups van dit systeem behoren de Lavazza Qualiata Oro cups, die ook verkrijgbaar zijn als Lavazza Qualita Oro koffiebonen. De A Modo Mio Qualita Rosso capsules zijn minstens zo populair. De biologische A Modo Mio Tierra! cups zijn aan een sterke opkomst bezig en voorzien in de behoefte van biologische en duurzame koffie.

Lavazza is opgericht in 1895 en is een merk dat een lange, rijke geschiedenis kent, vol van traditie. Dat de meesterkoffiebranders van het merk vandaag de dag nog steeds de koffiebonen branden volgens oude (geheime) recepten en procedures, is hier een bewijs van. De liefde en passie voor koffie is ongekend en maakt elke slok koffie van dit merk er eentje die keer op keer bijzonder is. En blijft.

Hoe kun je Lavazza cups het best bewaren?

Vraag uitklappen

De koffie in de cups is altijd zo verpakt dat licht, lucht en vocht geen vat kunnen krijgen op de smaak en kwaliteit van de koffie. Toch doe je er goed aan om de cups op een donkere en droge plek bij kamertemperatuur te bewaren.

Met welke Lavazza koffiecups zet je de meest intense koffie?

Vraag uitklappen

De meest intense koffie zet je met Lavazza Intenso koffiecups. Deze scoren wat intensiteit betreft elf punten op een schaal van dertien met betrekking tot Nespresso apparaten. Nog intenser wordt het als je deze cups kiest voor het A Modo Mio systeem, want daar scoort deze koffie de volle dertien punten. Nog steeds intens van smaak, maar wel iets minder in vergelijking met de andere koffiezetsystemen, zijn de Intenso cups voor Dolce Gusto (negen uit 13).

Waar zijn Lavazza cups het goedkoopst?

Vraag uitklappen

Hoewel ze vaak op meerdere plekken tegelijk in de aanbieding zijn, is er toch vaak maar één plek waar ze het goedkoopst zijn. Die plek weten wij als geen ander voor je te vinden, doordat wij de prijzen van vrijwel alle soorten Lavazza koffiecups vergelijken. In ons prijsoverzicht vind je dan ook altijd écht de beste Lavazza cups aanbieding.