Segafredo koffiebonen

Segafredo koffiebonen

Iedereen moet zijn eigen boontjes doppen. Maar niet als je graag wilt weten waar Segafredo koffiebonen het goedkoopst zijn. Dat zoekt Deal.nl namelijk met veel plezier voor je uit. Zo ben jij niet langer in de bonen van al die verschillende prijzen en bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar ook geld. Bekijk dus snel ons prijsvergelijk. Gedaan? Tijd voor koffie!

Categorie
Koffiebonen
koffiecups
Koffiecups
koffiepads
Koffiepads
filterkoffie
Filterkoffie
Merk
hema
lavazza
illy
douwe-egberts
jumbo
starbucks
perla
australian
lor
plus
melitta
jacobs
dallmayr
cafe-royal
kanis-gunnink
caffe-gondoliere
occaffe
Model
segafredo-intermezzo
Segafredo Intermezzo
segafredo-selezione-crema
Segafredo Selezione Crema
segafredo-selezione-espresso
Segafredo Selezione Espresso
segafredo-casa-espresso
Segafredo Casa Espresso
segafredo-caffe-crema-dolce
Segafredo Caffè Crema Dolce
segafredo-caffe-crema-gustoso
Segafredo Caffè Crema Gustoso
segafredo-selezione-arabica
Segafredo Selezione Arabica
segafredo-caffe-crema-classico
Segafredo Caffè Crema Classico
Koffie soort

Wellicht interessant voor jou...

Hoeveel gram koffiebonen per kopje?

Hoeveel gram koffiebonen per kopje?

2 november 2023

arrow-right
Is koffie gezond?

Is koffie gezond?

12 oktober 2023

arrow-right
Waar komt koffie vandaan?

Waar komt koffie vandaan?

18 september 2023

arrow-right

Kies jouw smaak Segafredo koffiebonen

Voor elke koffieliefhebber heeft Segafredo de perfecte koffiebonen. Niet iedereen heeft tenslotte dezelfde smaak. Ben je bijvoorbeeld liefhebber van een pittige espresso? Dan zijn Segafredo Casa Espresso koffiebonen voor jou een goede keus. Deze koffiebonen bestaan uit een mix van Arabica en Robusta bonen en heeft een aangename geur van gekarameliseerd fruit. Een meer milde koffie zet je met de Crema bonen van dit merk, die je verrassen met tonen van drop en cacao. De Intermezzo koffiebonen van dit merk zijn afkomstig uit verschillende landen en leveren je koffie met rijke aroma’s van onder andere vanille en caramel. Welke Segafredo koffiebonen zijn jouw favoriet?

Dit is Segafredo

Segafredo behoort tot één van de grootste en bekendste koffiemerken ter wereld. Het merk bestaat sinds 1973 en founding father van het bedrijf is Massimo Zanetti. Lange tijd had het bedrijf geen eigen koffieplantages. Hier kwam midden jaren negentig verandering in, toen er onder andere in Brazilië en Costa Rica plantages werden gekocht. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in het Italiaanse Bologna, waar ook één van de koffiebranderijen van het merk te vinden is. Segafredo heeft het gehele productieproces van koffie geheel in eigen beheer en is goed voor een jaarlijkse productie van maar liefst 120.000 ton koffie.

Hoeveel Segafredo koffiebonen gebruik je voor één kopje koffie?

Vraag uitklappen

Als we uitgaan van een kopje koffie van gemiddelde sterkte, dan heb je hier ongeveer 7 gram gemalen koffie voor nodig. Om deze 7 gram uit Segafredo koffiebonen te verkrijgen moet je rond de 65 koffiebonen malen. Voor een pittiger bakkie koffie heb je er rond de 80 nodig.

Hoe lang kan ik Segafredo koffiebonen bewaren?

Vraag uitklappen

Op elke verpakking Segafredo koffiebonen staat duidelijk aangegeven tot wanneer de bonen houdbaar zijn. Wanneer de verpakking eenmaal geopend is, loopt de kwaliteit door de invloed van licht en lucht langzaam achteruit. Dit kan al na vier weken smaakverlies tot gevolg hebben. Dit betekent dus niet dat de bonen niet meer goed zijn, maar slechts dat de kwaliteit ervan terugloopt.

Hoe bewaar ik Segafredo koffiebonen het best?

Vraag uitklappen

Hoe minder lucht er bij de koffiebonen komt, hoe beter dit is. Bewaar ze dan ook zo lang als mogelijk is in de originele, ongeopende verpakking. Eenmaal geopend is het verstandig om de koffiebonen te bewaren in een speciaal koffiebewaarblik, waar zo min mogelijk lucht bij de bonen kan komen.