Perla koffiebonen

Perla koffiebonen

Perla is het koffiehuismerk van Albert Heijn. Deze grootgrutter heeft net als jij een warme band met koffie. Perla koffiebonen behoren tot de populairste koffiebonen en zijn in een groot aantal verschillende soorten verkrijgbaar. Deal.nl laat je zien welke Perla koffiebonen het goedkoopst zijn. Bekijk onze prijsvergelijking maar eens en ontdek de beste Perla koffiebonen aanbieding van dit moment. Bijvoorbeeld die van Perla Espresso koffiebonen.

Categorie
Koffiebonen
koffiecups
Koffiecups
koffiepads
Koffiepads
filterkoffie
Filterkoffie
Merk
hema
lavazza
illy
douwe-egberts
jumbo
segafredo
starbucks
australian
lor
plus
melitta
jacobs
dallmayr
cafe-royal
kanis-gunnink
caffe-gondoliere
occaffe
Koffie soort

Wellicht interessant voor jou...

Waar komt koffie vandaan?

Waar komt koffie vandaan?

18 september 2023

arrow-right

Welke Perla koffiebonen gebruik jij?

Ga er maar eens goed voor zitten met een lekkere kop Perla koffie, want er zijn nogal wat verschillende soorten Perla koffiebonen. We lichten er met veel plezier een aantal uit. Neem bijvoorbeeld de Perla Huisblends Aroma bonen die een soepele en gebalanceerde smaak hebben en een mix zijn van Arabica en Robusta bonen. Deze bonen zijn er ook in een cafeïnevrije variant voor koffie met een volle, rijke smaak. Perla Superiore Finest dark roast bonen zijn verantwoordelijk voor koffie met een romige smaak waarin je een fijn bittertje herkent. Komt het op karakter aan? Dan zijn Perla Superiore Finest forte koffiebonen de perfecte keuze. Intens, pittig en krachtig, zo laat koffie die gezet is van deze bonen zich het best omschrijven. Zo is er voor elke koffiesmaak de perfecte Perla koffieboon. Welke koffiebonen van dit huismerk zijn jouw favoriet?

Meer over Perla en Perla koffiebonen

Albert Heijn, tegenwoordig onderdeel van het Ahold Delhaize concern, heeft een rijke geschiedenis als het om koffiebonen gaat. In het jaar 1895 begon deze supermarktketen al met het branden van zijn eigen koffie en daarmee was een eigen huismerk een feit. Pas in 1963 kreeg dit huismerk de naam Perla. Reden om zelf koffie te gaan branden was dat dhr. Heijn sr. de kwaliteit van koffie zelf in de hand wilde hebben en houden. Perla koffie slaat duidelijk aan en wordt snel populair. Perla koffiebonen werden lange tijd vanuit de hele wereld per boot via rivier de Zaan bij de koffiebranderij van AH afgeleverd. De koffiespecialisten branden de koffie volgens een nauwgezet procedé, waarbij er op verschillende momenten steekproeven worden genomen om de kwaliteit te waarborgen. Alleen de bonen die voldoen aan de strenge eisen mogen zich Perla koffiebonen noemen.

Zijn Perla koffiebonen vegan?

Vraag uitklappen

Ja, alle koffiebonen van Perla zijn vegan. Dat betekent dat de koffiebonen geen dierlijke ingrediënten bevatten en passen in een veganistische manier van leven.

Worden Perla koffiebonen duurzaam geproduceerd?

Vraag uitklappen

Ja en daardoor smaakt Perla koffie nog veel lekkerder. Alle Perla koffiebonen zijn afkomstig van koffieplantages die met respect voor mens, dier en milieu produceren. Dus niet alleen op een manier die het kwetsbare regenwoud zoveel mogelijk ontziet, maar ook met aandacht voor de leef- en werkomstandigheden van de boeren en arbeiders op de koffieplantages.

Hoe lang kun je Perla koffiebonen na opening van de verpakking bewaren?

Vraag uitklappen

Als je de verpakking Perla bonen hebt geopend, dan zijn de koffiebonen drie maanden zonder kwaliteit- en smaakverlies te gebruiken. Na deze drie maanden neemt de kwaliteit onder invloed van licht en zuurstof af. Dit proef je uiteraard niet van de één op de andere dag, maar gaat heel geleidelijk. Dit betekent overigens niet dat je de bonen niet meer kunt gebruiken.