Lavazza koffiebonen

Lavazza koffiebonen

Kom je erachter dat je te veel hebt betaald voor Lavazza koffiebonen? Dat gebeurt je vanaf nu nooit meer, want Deal.nl dopt dit koffieboontje maar wat graag voor je. Wij laten je zien waar Lavazza koffiebonen het goedkoopst zijn. Check ons prijsvergelijk maar eens. Nu ben je dus niet langer in de bonen. Wist je dat we ook de prijzen van koffiecups en filterkoffie vergelijken?

Categorie
Koffiebonen
koffiecups
Koffiecups
koffiepads
Koffiepads
filterkoffie
Filterkoffie
Merk
hema
illy
douwe-egberts
jumbo
segafredo
starbucks
perla
australian
lor
plus
melitta
jacobs
dallmayr
cafe-royal
kanis-gunnink
caffe-gondoliere
occaffe
Model
lavazza-crema-e-gusto
Lavazza Crema e Gusto
lavazza-qualita-oro
Lavazza Qualita Oro
lavazza-qualita-rossa
Lavazza Qualita Rossa
lavazza-espresso-barista-intenso
Lavazza Espresso Barista Intenso
lavazza-tierra-bio-organic
Lavazza Tierra Bio-Organic
lavazza-espresso-barista-perfetto
Lavazza Espresso Barista Perfetto
lavazza-espresso-italiano-aromatico
Lavazza Espresso Italiano Aromatico
lavazza-caffe-decaffeinato
Lavazza Caffè Decaffeinato
Koffie soort

Wellicht interessant voor jou...

Hoeveel gram koffiebonen per kopje?

Hoeveel gram koffiebonen per kopje?

2 november 2023

arrow-right
Is koffie gezond?

Is koffie gezond?

12 oktober 2023

arrow-right
Waar komt koffie vandaan?

Waar komt koffie vandaan?

18 september 2023

arrow-right

Populaire Lavazza koffie

Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Zo drinken we niet alleen onze anders, maar heeft ook zo eenieder zijn eigen voorkeur voor een bepaalde soort Lavazza koffie. Zo hebben Lavazza Rossa Qualita bonen een volle smaak, waarin je tonen van gedroogd fruit en chocolade proeft. De bonen zijn een mix van Arabica en Robusta bonen. Ook de Lavazza Crema Gustoso bonen zijn een mix van beide koffiebonen. Deze koffie is aromatisch en romig met een intense, krachtige smaak. Lavazza Espresso koffiebonen bestaan uit 100% Arabica bonen, heeft een rijke, zachte smaak en eenmaal in je kopje heeft de koffie een gouden crème en een diepwarme kleur. Wat is jouw favoriete koffie?

Lavazza in een notendop

Lavazza koffie bestaat sinds 1895 en is opgericht door Luigi Lavazza. Als grootliefhebber van koffie reisde Luigi naar Brazilië om zich daar verder te verdiepen in zijn passie. Hier ontdekte hij welke mogelijkheden koffie allemaal te bieden had. Hij combineerde koffiebonen uit verschillende delen van de wereld met elkaar en creëerde zo unieke blends. In 1947 zag het Lavazza-logo het daglicht en in 1959 kwam Lavazza cafeïnevrije koffie voor het eerst op de markt. Begin van het millennium richt het bedrijf een stichting op die zich inzet om de leefomstandigheden te verbeteren in koffieproducerende landen. In 2015 bestond het merk 120 jaar en al die tijd behoren Lavazza koffiebonen tot de beste bonen die er zijn.

Hoelang kan ik Lavazza koffiebonen bewaren als de verpakking geopend is?

Vraag uitklappen

Lavazza koffiebonen zijn op zich lang houdbaar, ook als de verpakking geopend is. Wat hierbij goed is om te weten, is dat na ongeveer vier weken de kwaliteit van de bonen terugloopt. Dit gaat ten koste van de smaak. Neem je dit mogelijke smaakverlies niet voor lief, dan moet je de bonen binnen vier weken na openen van de verpakking gebruikt hebben.

Hoe kan ik Lavazza koffiebonen het best bewaren?

Vraag uitklappen

Je bewaart Lavazza koffiebonen het best door ze zo lang mogelijk in de originele, ongeopende verpakking te laten en deze op een koele, donkere plaats te bewaren. Eenmaal geopend is het vooral belangrijk dat er zo min mogelijk lucht bij de bonen komt. Sluit de verpakking of het bewaarblik dan ook goed af, zodat smaak en kwaliteit zo goed mogelijk bewaard blijven. Zet de geopende verpakking of het bewaarblik op een koele, liefst donkere plaats weg.